سه شنبه ۲۵ دی ۰۳

ورود به سامانه مرات

مقدمه

یکی از مراحل چالش برانگیز دریافت وام از بانکها و موسسات اعتباری، پاسخ مستند این سوال است که آیا فرد وام گیرنده توان بازپرداخت بدهی خود را خواهد داشت یا نه؛ و در صورت توان، سقف تعهدات وی تا چه اندازه ای است؟ امروزه سیستم های متعددی برای پاسخ به سوالاتی از دست و اعمال سرعت و کیفیت بهتر در روند اعتبارسنجی مشتریان، در دنیا فعال می باشند. یکی از این سیستم ها که در کشور ما پیشتاز این امر بوده،  "سامانه اعتبار سنجی مرآت" یا سامانه مرات است که در این نوشتار به معرفی و آموزش استفاده از آن پرداخته ایم.  توجه کنید که سامانه مرات مختص مشتراین بانک قرض الحسنه رسالت بوده و برای سایر بانک ها هنوز سامانه ی مشابهی طراحی نشده است.



معرفی سامانه مرات

در گذشته، بزرگترین مشکل افرادی که برای دریافت وام و تسهیلات مالی مختلف همچون وام ازدواج، وام مسکن و انواع وام های ضروری به بانکها و موسسات مالی مراجعه می کردند، معرفی فردی به عنوان ضامن متعهد بود؛ به طوری که حتی افراد خوش حساب با تمکن مالی مناسب نیز از این قاعده مستثنی نبودند. همچنین بانک ها نیز با وجود اعمال سختگیری های فروانی که در روند اعطای تسهیلات اعمال می کردند، در بسیاری از موارد برای بازپس گرفتن اقساط و طلب خود دچار دردسرهای فراوانی می شدند. 
از حدود یک قرن پیش پروسه های متفاوتی جهت اعتبارسنجی مشتریان بانکها، موسسات مالی و سایر سیستم های ارائه دهنده خدمات اعتباری و مدت دار شروع به کار نمودند. در واقع با اعتبار سنجی متقاضی دریافت این خدمات، سقف توان بازپرداخت وی تا حد زیادی مشخص می شود و بر این اساس اشخاص حقیقی و حقوقی مختلف متناسب با رتبه اعتباری و ظرفیت بدهی خود، تسهیلات لازم را دریافت می کنند. 
اما آن چه واضح است، پیچیدگی این فرآیند است؛ چرا که دسترسی به اطلاعات و وضعیت مالی متقاضیان به خصوص مشتریان حقیقی، کاری دشوار می باشد. از این رو در دنیای امروز سیستم هایی مختص انجام این امر شکل گرفته که به مدریت ریسک اعتباری مالی فراد برای دریافت هرگونه خدمات مالی مدت دار می پردازد. سامانه مرآت در ایران به عنوان سیستمی پیشتاز در انجام این فرایند به صورت غیر حضوری شکل گرفته است.  
سامانه اعتبارسنجی مرآت، وظیفه اعتبارسنجی و مدیریت ریسک اعتباری مشتریان بانک قرض الحسنه رسالت را بر عهده داشته و در حال توسعه خدمات خود به سایر موسسات مالی و اعتباری دیگر نیز می باشد. سایت سامانه مرات به صورت غیرحضوری، اعتباری افراد حقیقی را سنجیده، توان بازپرداخت ماهانه اقساط و ظرفیت بدهی آن‌ها را محاسبه می نماید. روند اعتبارسنجی اعضا در این سامانه به شکلی ساده و نسبتا سریع صورت گرفته و کاملا مستند به مدارک و اطلاعات است؛ به طوری که خروجی های قابل اعتمادی ارائه می دهد. در ادامه، به اینکه چگونه وارد سامانه مرات شویم و انجام فرایند آن توسط افراد حقیقی خواهیم پرداخت.

 

چگونه وارد سامانه مرات شویم؟

برای ورود به سامانه مرات مراحل زیر را طی کنید:

۱در ابتدای امر مدارک و اطلاعات لازم برای ورود به سایت و ثبت نام در آن را آماده داشته باشید:

• شماره حساب در بانک قرض‌الحسنه رسالت 

• نام و شناسه کانون که در زمان افتتاح حساب قابل دریافت است.  

• اسکن مدارک شغلی و درآمدی همچون فیش حقوقی، حکم کارگزینی، جواز کسب، پروانه کسب و ...

۲وارد سایت سامانه مرات به آدرس www.imerat.ir شوید.

۳عبارت "ثبت نام کنید" را انتخاب کرده، کد ملی و شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید. رمز عبور نیز از طریق SMS و ایمیل برایتان ارسال خواهد شد.  

۴عبارت "وارد سامانه شوید" را انتخاب کرده و با ثبت کد ملی، رمز عبور و متن تصویر، وارد صفحه کاربری خود شوید.  

ورود به سامانه مرات

۵رمز عبور خود را تغییر داده و در قسمت "ثبت اطلاعات فردی" اطلاعات لازم را وارد نمایید. به یاد داشته باشید که اطلاعات درخواستی را به درستی و کامل وارد کرده و مرور کنید، زیرا با نقص یا اشتباه در ورود اطلاعات، امکان رد درخواست وجود دارد. 

۶نوع شغل خود را از یکی از موارد زیر انتخاب نمایید:

• دولتی و عمومی غیردولتی (مثل شهرداری‌ها)

• شرکت‌های خصوصی

• مشاغل آزاد (کسبه، پزشکان، وکلا و سایر مشاغل آزاد)

لازم به ذکر است که بهتر است در صورت دو شغله بودن، اطلاعات و مدارک مربوط به آن را نیز وارد کنید. 

۷سپس وارد قسمت «درخواست اعتبارسنجی» شده و متن نمایش داده شده را پس مطالعه دقیق، تایید نمایید؛ لازم به ذکر است که پس از تایید متن مذکور، امکان ویرایش وجود ندارد مگر اینکه خود سامانه توسط SMS درخواست اصلاحات کند. در این صورت در بخش "اطلاع از آخرین وضعیت پرونده" روی شکل پاکت کلیک کرده و اقدامات و اصلاحات خواسته شده را انجام دهید. 

۸حدود یک هفته بعد پیامکی برای شما ارسال می شود که از آماده شدن نتیجه اعتبارسنجی خبر می دهد. در این مرحله با مراجعه به سایت سامانه و در بخش "اطلاعات پرونده ها"، گزینه " نتیجه اعتبارسنجی" را انتخاب نمایید. 

۹از آن جا که فرایند اعتبارسنجی هزینه هایی در بردارد، برای پرداخت هزینه اعتبارسنجی ، در پایین صفحه روی "پرداخت" کلیک کرده و وارد درگاه بانکی شوید.  

نتیجه مذکور شامل سه قسمت است:

• توان بازپرداخت ماهیانه اقساط که حداکثر توان ملی متقاضی در پرداخت ماهیانه را مشخص می کند. این مبلغ نمی تواند از مجموع مبلغ کل اقساط فرد بیشتر باشد. 

• ظرفیت بدهی که سقف مبلغ وام دریافتی احتمالی را مشخص می کند. 

• سقف تعهد که حداکثر مبلغ قابل تعهد برای دیگران به صورت ضامن را مشخص می کند.  

در نتیجه این اعتبارسنجی، متقاضی دارای یکی از رتبه های تعیین می شود:

رتبه ممتاز: بدون نیاز به ارائه چک یا سفته 

رتبه کاملا متناسب: نیاز به ارائه یک فقره چک یک ضامن برای امضای پشت چک 

رتبه متناسب: نیاز به ارائه یک فقره چک یا سفته توسط خود فرد و یک فقره چک یا سفته توسط یک ضامن

نامتناسب: فرد در پرداخت اقساط تسهیلات گذشته خود بدحساب بوده و اعتبار لازم را ندارد. 

سایت سامانه مرات

۱۰در این مرحله به مراکزی که اعلام شده به صورت حضوری مراجعه نمایید.

در نهایت پیامک تکمیل پرونده اعتبارسنجی ارسال شده و مراحل اخذ وام از بانک پیگیری می شود.

 

مشکلات ورود به سامانه مرات

در هنگام ورود به سامانه مرات ممکن است با مشکلاتی مواجه شوید که در این بخش به بیان راه حل آن ها پرداخته و نکات مربوط به اینکه چگونه وارد سامانه مرات شویم و کار با سایت سامانه مرات را  نیز مطرح می نماییم. 

•• یکی از دلایل برخورد با پیغام خطا در مراحل بارگذاری، ورود به سامانه توسط تبلت یا گوشی موبایل است.ب نابراین پیشنهاد می شود در صورت لزوم از اپلیکیشن مرآت استفاده کنید. این اپ را می توانید از سایت بانک قرض الحسنه رسالت، کافه بازار و سایت مرآت دانلود نماید. 

•• از آن جا که اطلاع رسانه های این سامانه از طریق پیامک صورت می گیرد، در وارد کردن صحیح شماره موبایل خود دقت نمایید. 

•• اگر پس از تایید متن تاییدیه در روند ورود اطلاعات دچار اشتباه شوید، راه بازگشت وجود نداشته و باید پس از تکمیل ثبت نام و پرداخت هزینه آن، مجددا ثبت نام نمایید. مگر اینکه خود سامانه توسط پیامک از شما درخواست اصلاحات کند. 

•• پرداخت هزینه ثبت نام صرفاً توسط سامانه مرات صورت گرفته و تنها توسط کارت های شبکه شتاب با رمز دوم انجام می شود. 

•• چنانچه نتیجه اعتبار سنجی، نامتناسب باشد، پس از بهبود عملکرد فرد، می توان مجددا برای ثبت نام اقدام نمود. 

•• اعتبار گواهی اعتبارسنجی یکسال می باشد. 

•• نتیجه اعتبارسنجی مثبت تعهدی برای بانک قرض‌الحسنه رسالت در پرداخت وام ایجاد نکرده و تایید پرداخت وام تابع شرایط و ضوابط داخلی بانک مذکور می باشد.  

•• اعتبارسنجی تنها برای افراد ۱۸ تا ۸۰ سال به ارائه خدمات می پردازد. 

•• در صورت داشتن چک برگشتی یا مانده بدهی غیرجاری در نظام بانکی امکان استفاده از نتیجه اعتبارسنجی برای دریافت وام از بانک وجود ندارد. پس از تغییر شغل یا درآمد در آینده، می توانید با ارائه مدارک و اطلاعات جدید، دوباره تقاضای اعتبارسنجی دهید.

منبع : سامانه مرات

استعلام تعداد سهام با کد ملی

مقدمه

این روزها درگاه های مختلفی برای استعلام و سایر عملیات مربوط به مدیریت بازار سرمایه و سهام از سوی موتورهای جستجوی اینترنتی معرفی می شوند. اما در واقع بیشتر این سامانه ها برای کاربردهای خاص خود طرح شده اند. یکی از این سامانه ها که به طور رسمی برای بررسی سبد سهام و بسیاری از خدمات مرتبط با آن فعالیت کرده و به عنوان یکی از سامانه های "سمات" مطرح است، سامانه "ذینفعان بازار سرمایه" می باشد. در این سامانه ، همه سهام های مردم بصورت یکپارچه قابل مشاهده هستند.. با توجه به اینکه بسیاری از ما ، تعدادی سهام دولتی و غیر دولتی در بازار سرمایه کشور داریم و می خواهیم بصورت تجمیع شده ، همه آنها را مشاهده کنیم ، در این مقاله به آموزش نحوه ورود به این سامانه و استعلام تعداد سهام با کد ملی و استعلام سهام دولتی با کد ملی می پردازیم.  

مقاله پیشنهادی: پیگیری سهام های قدیمی



استعلام تعداد سهام ما چطور ممکن است؟

شاید این سوال برای بسیاری از تازه واردان بازار سهام و حتی برخی سهامدارن باتجربه تر فعال در این وادی پیش بیاید که چگونه با ورود کد ملی، درکمترین زمان ممکن و به سادگی از وضعیت سبد سهام خود مطلع شده و خدمات جانبی مربوطه را دریافت نمایند. سامانه " ذینفعان بازار سرمایه" پاسخ مناسبی برای این سوال به شمار می رود. این سامانه با یکپارچه سازی ارتباط ذینفعان بازار سرمایه، شامل سهامداران، ناشران و نهادهای نظارتی به ارائه خدمات اطلاع ‌رسانی، درخواست‌های عملیاتی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و همچنین تسویه وجوه پرداخته است. سامانه مورد بحث طوری طراحی شده که فعالان و عاملان بازار سرمایه که در واقع ذینفعان این بازار را شامل می شوند، با ورود به این سامانه و از طریق دسترسی به پنل کاربری خود بتوانند خدماتی همچون موارد زیر را دریافت نمایند:  

مشاهده وضعیت سبد دارایی (نام و نماد دارایی یا سهام، تعداد سهام، قیمت و ارزش سهام، درصد هر دارایی از سبد و همینطور کارگزار ناظر مربوط به آن) 

اخذ گواهی سپرده دارایی 

اخذ گردش معاملات 

دریافت اطلاعیه‌های صادر شده از سوی ناشران اوراق بهادار 

مشاهده علت ممنوع المعامله شدن نماد یا کد بورسی 

شرکت کردن در مجامع شرکت ‌های ناشر سبد دارایی به صورت غیرحضوری و امکان رأی دادن در این مجمع ها

مشاهده نمای بازارها

مشاهده پروفایل اطلاعات سجام افراد

دسترسی مستقیم به سامانه سجام برای به روز رسانی اطلاعات

ارائه آخرین اخبار از پایگاه خبری بازار سرمایه 

 

همانطور که در لیست خدمات این سامانه اشاره شد، استعلام تعداد سهام ، تنها یکی از خدماتی است که از طریق ورود به سامانه ذینفعان می توانید از آن بهره مند شوید. توجه داشته باشید که ورود به این سایت تنها در صورتی مقدور است که قبلا در سامانه سجام ثبت نام کرده باشید و به عبارتی توسط سامانه سجام احراز هویت شده باشید. یکی از مزایای استعلام تعداد سهام با کد ملی و انجام سایر اقدامات مرتبط در این سامانه، امکان استفاده از اپیکیشن سامانه در دو سیستم عامل اندروید و ios ، علاوه بر نسخه وب سایت آن می باشد.  

 

برای پیگیری تعداد سهام به چه چیزهایی نیاز داریم؟

برای استعلام و پیگیری سبد سهام یا همان سبد دارایی خود می توانید از طریق سامانه ذینفعان سرمایه اقدام کرده و به پروفایل کاربری خود دسترسی داشته باشید. صفحه کاربری مذکور اطلاعات و امکانات فراوانی در اختیار سهامداران قرار می دهد که استعلام تعداد سهام و همچنین پیگیری و استعلام تعداد سهام تنها بخشی از این خدمات به شمار می رود. برای دسترسی به این صفحه موارد زیر مورد نیاز می باشند:

۱برای پیگیری تعداد سهام و استعلام سهام دولتی با کد ملی در سامانه ذینفعان قبل از هر چیز باید وارد سامانه شویم.

۲برای ورود به سامانه ذینفعان الزامی است که پیش تر در سامانه سجام ثبت نام کرده و احراز هویت شده باشید.  

۳جهت ورود به سامانه ذیفعان می توانید وارد وب سایت ذینفعان بازار سرمایه به آدرس https://ddn.csdiran.ir/login شوید یا اینکه، اپلیکیشن سامانه را بر روی گوشی تلفن همراه خود دانلود و نصب نمایید. 

۴برای دریافت نسخه اندروید این برنامه می توانید از طریق برنامه کافه بازار، دانلود مستقیم و اسکن بارکد موجود در صفحه اول سامانه اقدام نمایید. 

۵برای دریافت نسخه iOS این برنامه می توانید از طریق برنامه سیب اپ و اسکن بارکد موجود در صفحه اول سامانه اقدام کنید.

۶در ابتدای امر برای پیگیری و استعلام تعداد سهام در سامانه ذینفعان حتما باید با کد ملی خود وارد شوید. در واقع می توان این اینطور بیان کرد که کد یا شناسه ملی معرف شما به عنوان سهامدار سجامی شده یا احراز هویت شده نیز می باشد.

۷علاوه این باید شماره تلفن همراهی را که قبلا در سامانه سجام ثبت نمودیده اید به یاد داشته باشید؛ چرا که برای ورود به سامانه ذینفعان نیاز به کد تایید هویتی دارید که به این شماره همراه پیامک می شود. 

۸در صفحه اصلی سامانه بعد از وارد کردن کد ملی و کد تائید هویت، نیاز به رمز عبور دارید. گفتنی است که این رمز عبور جهت فعالسازی سرویس احراز هویت یکپارچه یا همان سرویس IAM می باشد. از آن جا این رمز ثابت می باشد، دقت داشته باشید که برای دفعات بعدی ورود به سامانه ذینفعان و استعلام سهام دولتی با کد ملی باید از همین رمز عبور ثابت استفاده نموده و آن را به یاد داشته باشید. وقتی برای بار اول وارد این سامانه می شوید، باید رمز عبوری را به دلخواه خود انتخاب کرده و وارد نمایید. این رمز باید حداقل شامل 8 کاراکتر باشد که اجزای آن را می توان از بین حروف کوچک و بزرگ، اعداد و علائم نگارشی و ... کیبورد انتخاب کرد. 

 

نحوه استعلام تعداد سهام با کد ملی

 

استعلام تعداد سهام در سامانه-سمات

 

برای استعلام تعداد سهام ، پس از ورود به سایت سامانه یا اجرای اپلیکیشن آن، کد ملی خود را در کادر مربوطه وارد کرده و کد امنیتی نمایش داده شده را در کادر مربوط به خود وارد نمایید. سپس گزینه ورود را انتخاب کنید. 

استعلام تعداد سهام در سامانه ذینفعان بازار سرمایه


کد تائیدی به منظور احراز هویت به شماره تلفن همراهی که قبلا در سامانه سجام ثبت کرده اید، ارسال می شود. این کد تائید را در کادر مربوطه وارد کرده و گزینه ورود را انتخاب نمایید. 

استعلام تعداد سهام با کد ملی


در این مرحله رمز عبور خود را وارد نمایید. همانطور در بخش قبل توضیح داده شد چنانچه برای اولین بار به این سامانه مراجعه کرده اید باید رمز عبوری را انتخاب کنید که حداقل 8 کاراکتر بوده و شرایط گفته شده را دارا باشد. یادآوری می کنیم که در حفظ رمز عبور خود دقت زیادی به خرج دهید. اما اگر به هر دلیلی رمز عبور خود را از یاد بردید، می توانید درخواست دریافت رمز عبور مجدد را همراه با ذکر نام و نام خانوادگی خود به آدرس ایمیل  ddn@csdiran.com ارسال نمایید. همچنین می توانید پس از وارد کردن کد تائید، گزینه " رمز خود را فراموش‌کرده اید؟ " را انتخاب نموده و با دوباره وارد کردن کد ملی و کد تایید به صفحه ویرایش رمز عبور منتقل شوید. لازم به یادآوری است که برای وارد کردن رمز عبور، باید از صفحه کلید انگلیسی استفاده کنید. 

استعلام سهام دولتی با کد ملی


حالا می توانید وارد صفحه کاربری یا پروفایل خود شده و امکان دسترسی به اطلاعات، گزارشها و خدمات مورد نیاز را داشته باشید. این مرحله ای است که می توانید دارایی های خود را در بخش سبد دارایی مشاهده نمایید و نام سهام و تعداد و ارزش آن را می توانید در جدول مربوطه بررسی کرده و به استعلام تعداد سهام با کد ملی بپردازید. 

 

استعلام تعداد سهام دولتی با کد ملی

منبع : استعلام تعداد سهام با کد ملی

گذرواژه تامین اجتماعی

مقدمه

در ابتدا باید گفت که نام دیگر گذرواژه، رمز عبور است. همانطور که می دانید برای انجام کارهای اینترنتی استفاده از رمز عبور الزامی است و سازمان تامین اجتماعی، مرجع بیمه‌‌گران کشور نیز، برای انجام کارهای خود به صورت اینترنتی، بستری را در اختیار کاربران قرار داده تا بتواند با ساخت حساب کاربری و دریافت گذرواژه تامین اجتماعی به پیگیری سوابق بیمه خود بپردازند. در این مقاله سعی داریم در خصوص گذرواژه تامین اجتماعی ، نحوه انتخاب آن و همچنین قوانین مربوط به انتخاب آن صحبت کنیم.

مقاله پیشنهادی: سامانه نوبت دهی شعب تامین اجتماعی



گذرواژه تامین اجتماعی چیست ؟

تامین اجتماعی کجاست؟ نمونه گذرواژه تامین اجتماعی به چه معناست؟ گذرواژه در سوابق بیمه تامین اجتماعی در راستای چه خدمتی ساخته می‌‌شود؟ در ادامه به خدمات این سازمان و روشی که می توان از آن بهره مند شد صحبت می‌‌شود. تامین اجتماعی مرجع بیمه‌‌گران کشور است. بزرگترین سازمانی که در کشور تمامی موسسات بیمه‌‌گر زیر نظر این سازمان عمل می‌‌کند، سازمان تامین اجتماعی می‌‌باشد. 

گذرواژه

به طور کلی گذرواژه تامین اجتماعی یا رمز عبور، به مثابه کلید مجازی است. از آنجایی که کارها اینترنتی و در بستر فضای مجازی صورت می‌‌گیرد، هر کس باید از اطلاعات پرسنلی خود حفاظت کند. هر کسی با توجه به رمز عبوری که اتخاذ می‌‌کند، قفلی مجازی بر اطلاعات خود زده و به این واسطه از آن حراست می‌‌نماید. گذرواژه در سوابق تامین اجتماعی هم به معنی رمز عبور کاربران بیمه است. که برای مشاهده اطلاعات بیمه خود به این سایت مراجعه کرده و از طریق مجازی اقدام به رهگیری پرونده و یا سابقه بیمه خود می‌‌کنند. افرادی که اقدام به پرداخت بیمه می‌‌کنند، در پرونده اطلاعات خود در سازمان تامین اجتماعی صاحب سابقه بیمه می‌‌گردند. که به وسیله گذرواژه تامین اجتماعی می‌‌توانند، از سابقه کاری خود مطلع گردند. برای این منظور باید در سازمان تامین اجتماعی ثبت نام کرده و برای خود حساب کاربری ساخته و گذرواژه تامین اجتماعی را به خاطر بسپارند. البته که در صورت فراموشی رمز عبور می‌‌توانند آن را بازیابی کنند.

و اما بیمه چیست؟

چرخ زندگی بر پایه کار می‌‌چرخد. هر کس با توجه به استعداد و هنر و دانشی که دارد اقدام به کسب و کار می کند و به گذران زندگی می‌‌پردازد و به پشتوانه سرمایه‌‌ای که در طول عمر خود می‌‌اندوزد، اقدام به انجام کارهای مختلف بزرگ و کوچک می‌‌نماید. اما در طول عمر، انسان دچار خسارات مالی و جانی می‌‌شود، که در آن موقعیت های بغرنج شاید نتواند به امرار معاش یا جبران خسارات مالی و جانی خود بپردازد. بیمه برگ برنده ایست که از جانب تامین اجتماعی، در اختیار شخص، در روزهای سخت زندگی قرار می‌‌گیرد و افراد می‌‌توانند، به آن اتکا کرده و از طریق کمک مالی بیمه‌‌گر به جبران سرمایه از دست رفته خود بپردازند. همانطور که گفته شد با استفاده از گذرواژه تامین اجتماعی می‌‌توانند در اطلاع ریز پرونده خود قرار بگیرند. بیمه در واقع قرارداد یا پیمانی حقوقی است، که بین بیمه کننده و سازمان بیمه بسته می‌‌شود. شخص با توجه به چیزی که می‌‌خواهد آن را بیمه کند، ملزم به پرداخت مقدار پولی، در مدت معین، به اداره بیمه می‌‌گردد، تا در زمان نیاز و بروز حادثه، سازمان بیمه بتواند از سرمایه‌‌ای که در اختیار دارد کسری و خسارت او را جبران کند. مثلا میلیون‌‌ها نفر در کشور دارای ماشین می‌‌باشند. هر کدام ماشین خود را بیمه کرده و سالانه پولی را برای بیمه ماشین خود می‌‌پردازند. در طول سال اگر هزاران نفر ماشین‌‌شان دچار خسارت شود، سازمان بیمه از بودجه خود اقدام به پرداخت بدهی افراد می‌‌کند، و در آن موقع به سایر افراد پولی تعلق نمی‌‌گیرد. به این واسطه از بودجه‌‌ای که همه در آن سهیم هستند، تنها کسانی که در موقع نیاز، لازم دارند، مشمول کمک بیمه می‌‌گردند.

اطلاعات و سهمی که افراد، سالانه از بیمه خود استفاده می‌‌کنند، با گذرواژه تامین اجتماعی از طریق سامانه پیامکی و کد دستوری #142* برای همراه اول، #4*1420* برای کاربران رایتل و ایرانسل قابل دیدن و پیگیری می‌‌باشد.

 

گذرواژه بیمه تامین اجتماعی را از کجا دریافت کنیم؟

به طور کلی سایت سازمان تامین اجتماعی که برای انجام کارهای سوابق بیمه خود باید به آن مراجعه کنید، www.tamin.ir می‌‌باشد. برای انجام کارهای بیمه خود می‌‌توانید به صورت حضوری با صرف وقت بسیار به این سازمان یا دفاتری که وابسته به این سازمان می‌‌باشند مراجعه کنید. اما برای سهولت کاربران و کاهش تردد و تجمع‌‌های غیر ضروری، تامین اجتماعی، اقدام به ساخت بستری برای تهیه گذرواژه تامین اجتماعی و رهگیری اطلاعات از طریق سایت فراهم کرده است. وارد سایت شده و نام کاربری و رمز عبور ایجاد کرده و از اطلاعات استفاده کنید. اگر رمز خود را فراموش کردید از طریق پیامک و سوالهای امنیتی می‌‌توانید به بازیابی گذرواژه تامین اجتماعی اقدام کنید.

تهیه گذرواژه تامین اجتماعی از طرق مختلف قابل دریافت است: پیامک، سوالهای امنیتی

۱ اگر قبلا ثبت نام شما در سایت تامین اجتماعی صورت گرفته ، پس از اینکه وارد قسمت ورود می‌‌شوید، در پایین این قسمت، بازیابی رمز عبور یا بازیابی ( گذرواژه تامین اجتماعی ) نوشته شده است. یا از شما پرسیده شده آیا رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ بر روی آن کلیک کرده و کد ملی خود یا شخصی که می خواهید رمز او را بازیابی کنید، وارد کرده و گام بعدی را می‌‌زنید.

بازیابی گذرواژه تامین اجتماعی

۲ دو گزینه در برابر شما وجود دارد. اگر بازیابی از طریق پیامک را تیک بزنید مراحل زیر را طی خواهید کرد. پیامکی برای شماره موبایلی که با آن ثبت‌‌نام خود را تکمیل کرده‌‌اید ارسال می‌‌شود، و در آن کد 6 رقمی بازیابی وجود دارد.

بازیابی گذرواژه در سوابق بیمه

شما بیست دقیقه وقت دارید تا شناسه را در قسمت مربوطه وارد کنید و سپس رمزی دیگر را وارد کنید و از این به بعد با گذرواژه جدیدی که ثبت کردید، اقدام به رهگیری نمایید.

کد ارسالی به شماره همراه

۳ اگر گزینه دیگر یعنی بازیابی از طریق سوالهای امنیتی را تیک زدید، باید سوالاتی را جواب دهید که هنگام ثبت نام از شما پرسیده شده و جواب را ثبت کرده‌‌اید اگر سوالات را درست جواب دهید، در قسمت مربوطه باید گذرواژه در سوابق بیمه تامین اجتماعی جدید را وارد کنید و آن را مجددا تکرار کنید تا سیستم از درست بودنش اطمینان حاصل کند.

سوالات امنیتی بازیابی گذرواژه تامین اجتماعی

نکته: باید هنگام وارد کردن اطلاعات به caps lock دقت کنید که روشن است یا خاموش، حروف بزرگ نوشته می‌‌شود یا کوچک تا بعدا گذرواژه تامین اجتماعی تان، را اشتباه وارد نکنید!

 

نمونه گذرواژه تامین اجتماعی باید چگونه باشد؟

این را باید بدانید که هر کلمه یا هر عددی را نمی‌‌توانید به عنوان رمز عبور یا گذرواژه تامین اجتماعی وارد کنید. اگر از کد‌‌های رایج مثل شماره ملی، شماره موبایل ، تاریخ تولد، اسم و فامیل‌‌تان استفاده کنید سیستم هرگز قبول نخواهد کرد. 
باید به اطلاع رسانی سازمان بیمه توجه کنید و برای ساخت حساب کاربری از نمونه گذرواژه تامین اجتماعی ایده بگیرید و رمز عبور مناسب خود را بسازید.
۱ در ساخت رمز عبور یا گذرواژه از حروف انگلیسی یا لاتین استفاده کنید
۲ گذرواژه باید حداقل یک عدد یک حرف کوچک و یک حرف بزرگ را در برگیرد
۳ گذرواژه تامین اجتماعی حتما باید با یک حرف شروع شود
۴ رمز شما نباید کمتر از 8 کاراکتر باشد
۵ از بین علامات، تنها # و & پذیرفته می‌‌شود. به اضافه حروف لاتین و اعداد. مثال گذرواژه Bime&1400

منبع : گذرواژه تامین اجتماعی

رفع مشکل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی

مقدمه

بدون شک یکی از مهم ترین کارکردهای تلفن های هوشمند، دسترسی به امکانات و فعالیت های آنلاین می باشد. اما گاهی با وجودی که گوشی اندرویدی یا آیفون شما به اینترنت وای فای، 3G و 4G  متصل است، در استفاده از اینترنت دچار مشکل می شوید. بویژه زمانی که قصد باز کردن سایت در مرورگرهایی همچون کروم، سافاری و ... را دارید، با مشکل باز نشدن سایت در گوشی مواجه می شوید. در این مقاله به بررسی این مشکل و روش برطرف کردن آن در گوشی های اندرویدی و گوشی های آیفون خواهیم پرداخت. 

مقاله پیشنهادی: ورود به صفحه تنظیمات مودم



اینترنت گوشی وصل است ولی صفحه باز نمی شود

مشکل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی ، یکی از مشکلاتی است که کاربران گوشی های هوشمند گاهی با آن روبرو می شوند. این مساله گاها در اینترنت 3G و 4G ایرانسل، اینترنت همراه اول، رایتل و وای فای؛ در هر دو سیستم عامل اندروید و آی او اس تجربه شده است. . حتی در مواردی، کاربران گزارش می دهند که امکان تبادل پیام در واتساپ را دارند ولی باز هم سایت ها و صفحات مرورگر باز نمی شوند و با خطای not found روبرو می شوند. باید در نظر داشت که دلیل چنین اتفاقی صرفا به اتصال شما به اینترنت محدود نمی شود و در اکثر مواقع می توانید با تغییر در برخی تنظیمات گوشی از پس آن برآیید. 

••• در صورت مواجه شدن با مشکل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی ، قبل از هر اقدامی اتصال گوشی به اینترنت را چک کرده و از وضعیت اینترنت محلی اطمینان حاصل نمایید. یکی از راه های اطلاع از این موضوع توجه به چشمک زدن فلش های بالا و پایین اینترنت دیتا می باشد. 

••• بیشترین امکان بروز این مشکل در تنظمیات پیشفرض Access Point Names گوشی می باشد. این احتمال زمانی قوت می گیرد که توسط اینترنت وای فای قادر به باز کردن سایت ها هستید ولی با استفاده از اینترنت دیتا (همراه اول، ایرانسل و رایتل) چنین امکانی وجود نداشته باشد. 

••• نصب پروکسی نامناسب روی گوشی یا اختلال در کارکرد آن نیز می توانند دلیل باز نشدن سایت در گوشی باشند که در ادامه به تفضیل به آن می پردازیم. 

••• وقتی اینترنت گوشی وصل است ولی صفحه باز نمی شود، آنتی ویروس ها هم می توانند دلیل ایجاد مشکل باشند. در این مورد می توانید آنتی ویروس خود را نصب مجدد نموده یا آن را عوض کنید. 

••• یکی از اقدامات مناسب به منظور رفع مشکل باز نشدن سایت در گوشی این است که یک بار حالت هواپیما (Airplane Mode) را فعال و پس از چند لحظه غیر فعال نمایید. 

••• در گام بعدی سیم کارت خود را از گوشی بیرون آورده و یک بار دیگر جا بزنید و در نهایت یک بار گوشی را ریست کنید.

••• برای کسب اطمینان از عدم مشکل دار بودن سیم کارت، می توانید سیم کارت خود را در گوشی دیگری تست کنید یا با استفاده سیم کارت دیگری در گوشی خود لود شدن صفحات وب را امتحان نمایید. 

••• بهم ریختن تنظیمات مرورگر و آپدیت نبودن آن می تواند باعث مشکل باز نشدن سایت ها شود که می توانید آن را در قسمت تنظیمات به روزرسانی نمایید. 

••• ممکن است ایراد از خط و اپراتور آن باشد در این صورت می توانید با اپراتور پشتیبان تماس بگیرید. برای این منظور با اپراتور ایرانسل با شماره های 700 (از خط ایرانسل) و 09377000000 (از سایر خطوط) و برای اپراتور همراه اول از خط همراه اول ب شماره 9990 و با تلفن ثابت با شماره 09129990 و در اپراتور رایتل از خط رایتل با شماره 200 و از طریق سایر خطوط با شماره 0920000000 تماس بگیرید. 

مقاله پیشنهادی: بالا بردن امنیت مودم

 

رفع مشکل باز نشدن سایت در گوشی های اندروید

در این بخش به بررسی راه حل های اختصاصی رفع مشکل باز نشدن سایت در گوشی های اندروید می پردازیم:

تغییر در تنظیمات Access Point Names(APN):

۱وارد تنظیمات یا همان settings گوشی خود شوید. 

۲در قسمتWireless & Network ، گزینه More یا بیشتر را لمس نمایید. (در اندروید 5.1 به قبل)

تغییر تنظیمات برای حل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی
حل مشکل باز نشدن سایت با گوشی با تغییر API

۳وارد قسمت Mobile Networks، یا همان شبکه های تلفن همراه شوید. 

حل مشکل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی با تغییر تنظیمات

۴در مرحله بعد Access Point Names ، یا همان نام های نقطه دستیابی را لمس نمایید. 

تغییر تنظیمات شبکه برای حل مشکل بازنشدن سایت با گوشی

۵در مرحله بعدی با توجه به اپراتوری سیم کارت شما، APN مخصوص سیم کارت ذخیره شده که باید بر روی آن را تغییراتی ایجاد کنید. توجه داشته باشید که در صورت مشاهده، چندین APN، برای ادیت، باید Access Point سیم کارت خود را لمس نمایید. 

رفع مشکل بازنشدن سایت با گوشی با تغییر تنظیمات

۶در پایان باید مقادیر موجود در پروکسی و پورت (******* , Port) را حذف نموده و Save یا ذخیره نمایید.  

رفع مشکل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی با تغییر تنظیمات

پاک کردن Google Play Store cache

۱وارد تنظیمات یا همان Settings گوشی خود شوید و گزینه  Apps یا Application Manager را انتخاب نمایید. 

۲از بین لیست ارائه شده، Google Play Services را لمس کنید. 

۳در بخش storage گزینه Clear cache را انتخاب نمایید. 

پاک کردن کش برای حل باز نشدن سایت با اینترنت گوشی

پاک کردن Google Play Store Updates:

۱وارد تنظیمات یا همان Settings گوشی خود شوید و گزینه  Apps یا Application Manager را انتخاب نمایید. 

۲Google Play Store را لمس کنید. 

۳سه نقطه بالای صفحه را لمس کرده  Unistall updates را انتخاب نمایید. 

پاک کردن آپدیت برای حل باز نشدن سایت با گوشی

تنظیم Network Mode

۱به تنظیمات یا همان Settings گوشی خود بروید. 

۲در قسمت Connection گزینه Mobile networks را انتخاب نمایید. 

۳حالا Network Mode را مطابق با اینترنت (3G , 4G) تعیین کنید. 

تنظیم Network Mode برای حل باز نشدن سایت با گوشی

ریست تنظیمات اینترنت برای حل مشکل باز نشدن سایت در گوشی

۱به Settings یا تنظیمات گوشی خود وارد شوید. 

۲در بخش General Management گزینه Reset را ا نمایید. 

۳گزینه Reset network settings را لمس کنید تا همه تنظیمات اینترنت گوشی شما به حالت اول بازگردد. 

ریست شبکه برای حل باز نشدن سایت با گوشی

مقاله پیشنهادی: باز نشدن صفحه تنظیمات مودم

 

حل مشکل باز نشدن سایت در گوشی های آیفون

در این بخش به بررسی راه حل های اختصاصی باز نشدن سایت با اینترنت گوشی در گوشی های آیفون می پردازیم.

۱وارد Settings  آیفون خود شده و گزینه Cellular را انتخاب کنید. اطمینان حاصل کنید که اتصال شما در این بخش فعال باشد. چنانچه در مسافرت یا خارج از کشور هستید تنظیمات این قسمت را روی Data Roaming  قرار دهید. 

۲ بروز بودن دیتای اپراتور خود را بررسی نمایید. گاهی ممکن است در شرایطی آپدیت هایی ارائه شده باشند ولی شما به دلیل آفلاین بودن دریافت نکرده باشید و این مورد می تواند اتصال دستگاه به شبکه‌ های ارتباطی را مختل نمایدو موجب باز نشدن سایت در گوشی شود. برای بررسی این مطلب واردSettings  شده و گزینه General را انتخاب کنید. سپس گزینه  About را انتخاب نمایید. چنانچه در این بخش آپدیت جدیدی دیدید اقدام به دانلود و نصب آن کنید.  لازم به ذکر است که در مقابل گزینه Carrier می توانید ورژن تنظیمات اپراتور گوشی خود را ببینید. 

۳به روز رسانی سیستم عامل آیفون خود را بررسی کنید. برای این کار وارد Settings  و پس از آن قسمت General شده و گزینه Software Updates را انتخاب نمایید. در این صورت پس از زمان کوتاهی آیفون شما آپدیت بودن یا نبودن سیستم عامل خود را گزارش می دهد. در صورت به روز نبودن iOS، اقدام به دانلود و نصب جدیدترین نسخه آن نمایید. اگر باز هم مشکلتان برطرف نشده فراموش نکنید که آخرین نسخه از فایل پشتیبان یا بکاپ گوشی تان را دوباره بازیابی نمایید. 

۴اطمینان حاصل نمایید که آیفون شما در اتصال به شبکه وای‌فای مشکلی نداشته باشد.  

حل مشکل باز نشدن سایت با گوشی در آیفون

۵در نهایت آیفون خود را به یک مک ‌بوک وصل کرده و با استفاده از سرویس iTunes ااطلاعات آن را بازیابی  (Restore) کنید. در این صورت احتمال رفع مشکل بیشتر خواهد شد. 

منبع : باز نشدن سایت با اینترنت گوشی

دریافت کد imei

مقدمه

کدIMEI یا شناسه IMEI ، یک سریال چهارده رقمی است که معمولاً می‌توان آن را بر روی جعبه گوشی موبایل، تبلت و هر دستگاه سیم‌کارت خور دیگری یافت. اما اصلاً این کد imei چیست و چه کاربردهایی دارد؟ علاوه ‌بر آن اگر به هر دلیل به جعبه یا حتی خود گوشی دسترسی نداشتیم، چطور اقدام به یافتن آن کنیم؟ در این مقاله به این سؤالات پاسخ داده و روش‌های مختلف پیداکردن کد IMEI گوشی‌ های متفاوت را آموزش خواهیم داد. توجه داشته باشید که پیدا کردن کد IMEI در گوشی های مختلف تقریبا یکسان است مگر اینکه سیستم عامل گوشی شما جزو سیستم عامل های معروف نباشد.



کد IMEI چیست؟

 یا International Mobile Equipment Identity به معنی «شناسه بین‌المللی تجهیزات موبایل» یک کد چهارده رقمی است که برای هر دستگاه، منحصربه‌فرد می‌باشد. البته کد IMEI در واقع پانزده رقمی است و رقم آخر آن جزء اصلی این کد به شمار نمی‌رود. کد یا شناسه IMEI است در هیچ دو دستگاه موبایلی یکسان نیست. در زمان خرید هر دستگاه استانداردی که در شبکه تلفن همراه زمینی استفاده می‌شود، می‌توانید این کد را روی جعبه گوشی و فاکتور خرید آن و حتی برگه گارانتی ببینید.  

فرمت این شناسه به‌صورت  AA-BBBBBB-CCCCCC-D است:

••• دو رقم A، به کشور تولیدکننده دستگاه برمی‌گردد. 

••• شش رقم B نیز مربوط به مدل دستگاه می‌باشد.  

••• شش رقم C نمایانگر سریال مخصوص دستگاه است که توسط سازنده گوشی تعریف می‌شود.

و D نیز همان رقم امنیتی یا چک می‌باشد که یک گزینه امنیتی در مقابل جعل این کد به شمار می‌رود.

قسمت‌های A و B با نام TAC  یا Type Allocation Code شناخته می شوند. یکسان، نشان می دهد که دستگاه همراه، محصول یک کشور بوده و دارای مدل یکسانی هستند.

کد IMEI ، برای شناسایی دستگاه‌های تلفن همراه و کنترل مسدودی آن در شبکه، به کار برده می‌شود. همچنین در صورت سرقت دستگاه موبایل، می‌توان از این کد برای ردیابی گوشی همراه استفاده کرد. با هر بار رجیستر شدن سیم‌کارت نیز شناسه IMEI در شبکه و در بخش ثبت ID تجهیزاتEquipment Identity Register) EIR )، ارسال و ثبت می شود. لازم به ذکر است که IMEI متعلق به خود گوشی‌ بوده و ارتباطی به سیم‌کارت و سیستم عامل گوشی ندارد. کد IMEI به صورت فیزیکی، درج و به صورت سخت‌ افزاری و نرم‌ افزاری، درگوشی نصب می شود. IMEI از کارخانه بر روی سخت‌افزار حک شده و تغییر یا پاک کردن آن بدون آسیب رساندن به دستگاه تقریبا غیرممکن است.  باید بدانید که گوشی‌ های دو سیم کارت، دارای دو شناسه IMEI و همینطور، گوشی های چند سیم کارت چند کد IMEI را دارا می باشند. در این مقاله به آموزش روش دریافت این شناسه نیز پرداخته شده؛ دقت داشته باشید که شناسه IMEI به دست آمده از این روش ها با شناسه ثبت شده روی جعبه مطابقت داشته باشد.

 

کاربرد کد IMEI در سامانه همتا

سامانه همتا به‌طورکلی، بدون نیاز به ثبت‌نام دو دسته از خدمات را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. دسته اول این خدمات با استعلام وضعیت گوشی موبایل ( استعلام اصالت گوشی ) مربوط بوده و دسته دوم خدمات نیز در رابطه با فعال‌سازی گوشی‌های تازه خریداری شده ثبت و فعال‌سازی آن‌ها می‌باشد. 

کاربردهای کد IMEI در سامانه همتا از قرار زیر می‌باشند:

۱درصورتی‌که در حال خرید یک گوشی جدید هستید ضروری است با بهره‌گیری از قابلیت استعلام اصالت تلفن همراه توسط کد IMEI در سامانه همتا وضعیت قانونی آن را بررسی کرده و از ثبت گوشی یا تبلت و سایر دستگاه‌های سیم‌کارت خور که قصد خرید آن را دارید، در طرح رجیستری اطمینان حاصل نمایید و آگاه شوید که دستگاه موردنظر اصطلاحاً قاچاق یا غیرقانونی نیست. 

۲همچنین از طریق این کد و قابلیت استعلام اصالت گوشی می‌توانید اصل بودن گوشی یا هر دستگاه سیم‌کارت خور دیگر و کپی و جعلی نبودن آن را دریابید. 

۳برای انتقال مالکیت و فروش دستگاه سیم‌کارت خور و گوشی موبایل نیز در سامانه همتا باید از شناسه IMEI استفاده کنید. خواندن مقالات انتقال مالکیت گوشی از طریق سایت همتا و انتقال مالکیت گوشی با کددستوری را در این خصوص پیشنهاد می کنیم.

۴با استفاده از کد IMEI می‌توانید در شرایط خاص، از همه دستگاه‌های تحت مالکیت سیم‌کارت خود اطلاع یابید. 

۵برای ثبت و رجیستری گوشی‌ها و دستگاه‌های مسافرتی که از خارج از ایران وارد شده‌اند نیز با پرداخت حقوق و عوارض گمرکی، می‌توانید از طریق کد IMEI در سایت گمرک و ادامه آن، سامانه همتا اقدام نمایید.  

۶برای فعال‌سازی و رجیستر کردن گوشی جدید نیز از این کد در سامانه همتا استفاده می‌شود. 

۷همچنین برای افزودن گوشی و دستگاه‌ها و تحت مالکیت در آوردن آنها از کد IMEI در سامانه همتا استفاده می‌شود. مقاله افزودن دستگاه در سامانه همتا را در این خصوص مطالعه کنید.

 

مقاله پیشنهادی: نحوه انتقال مالکیت گوشی رجیستر نشده

 

روشهای دریافت کد IMEI درگوشی‌های مختلف

برای پیدا کردن کد IMEI گوشی یا تبلت و سایر دستگاه‌های سیم‌کارت خور خود می‌توانید از روش‌های زیر اقدام نمایید:

دریافت کد IMEI از طریق شماره‌گیری کد #۰۶#*

این روش در همه گوشی‌های اندرویدی، همه مدل‌های آیفون و سایر گوشی‌های هوشمند کارایی دارد. با شماره‌گیری کد #06#* در شماره‌گیر تلفن همراه خود، کد پانزده رقمی IMEI شما نمایان خواهد شد. می‌توانید با لمس کردن این کد، آن را کپی کرده و از آن استفاده نمایید. 

پیدا کردن کد imei با کد دستوری

دریافت کد IMEI در گوشی‌های اندرویدی

برای انجام این کار به تنظیمات گوشی اندرویدی خود رفته و مسیر زیر را دنبال کنید:

Settings > About phone > Status

البته در برخی از گوشی‌های اندرویدی این مسیر به شکل زیر خواهد بود:

Settings > General > About device > Status

با این مسیر می‌توانید کد IMEI گوشی خود را ببینید. 

پیدا کردن کد imei گوشی های اندرویدی

دریافت کد IMEI در آیفون

برای انجام این کار به تنظیمات آیفون خود رفته و مسیر زیر را دنبال نمایید:

Settings > General > About

در پایین صفحه می‌توانید کد IMEI را مشاهده کرده و کپی نمایید.

پیدا کردن کد imei آیفون

پیداکردن کد IMEI آیفون در برنامه iTunes

ابتدا آیفون خود را به کامپیوتر وصل کرده و برنامه iTunes را اجرا نمایید.

در گوشه بالا سمت چپ، روی آیفون خود کلیک کرده و به قسمت Summary بروید.

در آیفون، با انتخاب Phone Number  می‌توانید کد IMEI را ببینید. 

در آیپدهای سیم کارت خور نیز با انتخابSerial Number می‌توانید شناسه IMEI گوشی را ببینید. 

دریافت کد IMEI در گوشی‌های سونی یا سونی اریکسون قدیمی

برای این کار روی صفحه‌کلید موبایل از چپ به راست  Right > Left> Left > Left   را بفشارید. 

دریافت کد IMEI در گوشی بلک بری یا سونی اریکسون‌های جدیدتر

برای این کار به Options و پس از آن Status بروید.

یافتن کد IMEI گوشی از روی دستگاه تلفن همراه

برای این کار قاب پشت گوشی خود را باز کرده و کد IMEI را در زیر باتری مشاهده نمایید. 

پیدا کردن imei از روی دستگاه موبایل

 

یافتن کد IMEI از روی برچسب جعبه گوشی

برچسبی بر روی جعبه گوشی‌ها و تبلت ها موجود است که شناسه IMEI بر روی آن درج شده است.

دریافت کد imei از روی برچسب جعبه گوشی

یافتن کد IMEI با استفاده از فاکتور خرید

می‌توانید کد IMEI گوشی و تبلت خود را بر روی فاکتور خرید آن نیز بیابید. 

پیدا کردن شناسه imei از روی فاکتور خرید

نکات مربوط به کد IMEI

 

••• نکته1: کد IMEI را از راه‌های زیر نیز می‌توانید به دست آورید:

۱دریافت کد IMEI از طریق گوگل: این کار را از طریق Google Dashboard انجام دهید. گوگل داشبورد مرکز کنترل حساب گوگل است و از هر کامپیوتری می‌توانید به آن دسترسی داشته باشید. اگر حساب گوگل خود را در تلفن همراه یا تبلت اندرویدی خود وارد کرده باشید، امکان مشاهده اطلاعات دستگاه اندرویدی خود در آن را خواهید داشت. 

۲دریافت کد IMEI از طریق اپل ای دی: این کار را در قسمت مدیریت اپل آی دی خود انجام دهید. 

۳دریافت کد IMEI از طریق سامانه همتا: این کار را با استفاده از کد ملی یا شماره سیم کارتی که گوشی خود را با آن رجیستر کرده‌اید انجام دهید. 

۴دریافت کد IMEI از طریق پرینت مکالمات از مخابرات

 

••• نکته2: گوشی و دستگاه‌های دو سیم‌کارت، دارای دو کد IMEI می‌باشند و برای هر اسلات سیم‌کارت یک کد IMEI جداگانه موجود است. از آن جا که کد IMEI بسیار مهم بوده در برگردندان گوشی سرقتی و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی نیز کاربرد دارد، حتماً آن را در جایی یادداشت و حفظ نمایید. 

 

••• نکته3: یکی دیگر از کاربردهای کد IMEI این است که می‌توانید از راه دور از شرکت سازنده آن بخواهید گوشی شما را به تنظیمات اولیه (تنظیمات کارخانه) برگرداند. 

 

••• نکته4: هر کد IMEI ذخیره شده در EIR دارای ۳ طبقه است و هرکدام از کدهای IMEI در یکی از این طبقه بندی‌ها جای دارند:

 سفید: IMEI مجاز

خاکستری:  IMEIکه نیاز است مورد پیگیری قرار بگیرد 

 سیاه: IMEI غیر مجاز و مسدود 

منبع : کد imei

دیلیت اکانت واتساپ

مقدمه

در حال حاضر، پیام رسان واتساپ یکی از پرکاربردترین برنامه های موجود به شمار می رود. امکان برقراری تماس صوتی و تصویری رایگان (video call) با مخاطبان و همچنین ف ی ل ت ر نبودن واتساپ در ایران، این پیام رسان را به اپلیکیشن و برنامه ای محبوب تبدیل کرده است. از طرفی واتساپ دارای ویژگی رمزگذاری سراسری یا end-to-end encryption می باشد که امنیت زیادی را برای فرستنده و گیرنده پیام مهیا می کند و موجب می شود تا در حین انتقال پیام کسی قادر به جاسوسی پیام ها و فایل های ارسالی نباشد. این ویژگی واتساپ را تبدیل به پیام رسانی امن کرده که در بسیاری از کشورها از جمله ایالات متحده آمریکا و آلمان نیز کاربران زیادی جذب استفاده از آن شوند.  اما با همه اینها ممکن است به هر دلیلی قصد حذف اکانت واتساپ یا همان دیلیت اکانت واتساپ خود را داشته باشید. در این مقاله به آموزش روش انجام این کار و نکات مربوط به آن می پردازیم.  

مقاله پیشنهادی: دانلود و نصب واتساپ روی کامپیوتر



روش دیلیت اکانت واتساپ

حذف اکانت واتساپ به سادگی قابل اجراست و نیاز به تخصص خاصی ندارد. ولی باید بدانید که حذف کردن اکانت واتساپ، عواقبی در بردارد که معمولا بسیاری از کاربران از آن بی اطلاع هستند. پس اگر تصمیم گرفته اید که این کار را انجام دهید، باید کاملا با عواقب آن آشنا باشید. نکاتی که قبل از دیلیت اکانت واتساپ لازم است بدانید:

۱حساب کاربری تان از واتساپ حذف شده و امکان دسترسی مجدد به آن وجود نخواهد داشت. 

۲اسم شما از لیست واتساپ مخاطبان و آشنایان شما شما حذف خواهد شد.

۳تاریخچه یا همان History پیام‌ها و چت ها، ویس ها و  فایل چند رسانه ای اعم از عکس، فیلم ، گیف و سایر فایل ها حذف خواهند شد. 

۴باید بدانید که با حذف اکانت واتساپ شما، فایل هایی که قبلا برای مخاطبان خود فرستاده بودید و همینطور پیام ها و چت هایتان، نزد آنها ازبین نخواهند رفت. 

۵از تمام گروه‌های اکانت واتساپ خود حذف خواهید شد. 

۶همه اطلاعات از جمله استوری های شما نیز حذف خواهند شد. 

۷نسخه پشتیبان یا بک آپ واتساپ تان ازگوگل درایو (در اندروید) و از سرویس ابری iCloud  (در ios)  حذف خواهد شد. 

۸پس از دیلیت اکانت، حذف اطلاعات واتساپ شما نهایتا 90 روز به طول می انجامد کپی اطلاعات حساب شما در این 90 روز در دسترس واتساپ قرار دارد. این کپی ها در حافظه های پشتیبان یا همان بک آپ هایی که واتساپ هر چند وقت یکبار می گرفت ذخیره می شوند. لازم به ذکر است که واتساپ این کار به منظور توانایی بازیابی اطلاعات در صورت بروز خطاهای نرم افزاری، کلاهبرابرداری ها، برخورد با مسائل غیرقانونی و ... انجام می دهد. البته طی این 90 روز اطلاعات حساب شما برای خودتان قابل دسترسی نخواهد بود. 

۹امکان دارد هیستوری و برخی اطلاعات دیگر به صورت کپی نزد واتساپ باقی بماند که البته قابل شناسایی نبوده و خطری برای حفظ حریم شخصی شما نخواهد داشت.  

۱۰امکان دارد که واتساپ، اطلاعات حساب شما را جهت برخی مسائل قانونی مانند جلوگیری از جرایم، عدم انجام تعهدات و ... نزد خود حفظ نماید که البته این مورد نیز نگران کننده نخواهد بود.  

۱۱آن دسته از اطلاعات شخصی شما که با سایر برنامه های شرکت فیس بوک به اشتراک گذاشته اید یا اصطلاحا Share کرده اید نیز حذف خواهند شد. 

حال اگر با این همه، باز هم قصد دیلیت اکانت واتس اپ را دارید، طبق مراحل ذکر شده حذف اکانت واتساپ در بخش بعد پیش بروید. 

 

مقاله پیشنهادی: انتقال مخاطبین از تلگرام به واتساپ

 

دیلیت اکانت واتساپ در اندروید

برای دیلیت اکانت واتساپ در اندروید به روش زیر عکل کنید:

۱به منظور اطمینان بیشتر از روبرو نشدن با مشکل در حین عملیات، ابتدا واتساپ خود را بروزرسانی یا همان Update نمایید. این کار را می توانید از طریق مراجعه به ارایه دهنده های اپلیکیشن اندرویدی همچون Play store، بازار و ... انجام دهید. 

۲اپلیکیشن واتساپ Whatsapp خود را اجرا نمایید. 

۳در صفحه اصلی واتساپ خود، آیکون سه نقطه موجود در بالا و سمت راست را لمس کنید. 

۴گزینه settings یا «تنظیمات» را انتخاب نمایید. 

۵به قسمت account یا «حساب کاربری» وارد شوید. 

۶گزینه delete my account یا «حساب کاربریم را حذف کن» را لمس کنید. 

۷در بخش مربوطه، شماره واتساپ اکانت خود را وارد نمایید. 

۸گزینه delete my account یا «حساب کاربریم را حذف کن» را که به رنگ قرمز می باشد لمس کنید. 

۹در این مرحله اکانت واتس آپ شما با موفقیت حذف شده است. 

حذف اکانت واتساپ در اندروید

 

حذف اکانت واتساپ در iOS

برای حذف اکانت واتساپ ( دیلیت اکانت واتساپ ) در آیفون به روش زیر عمل کنید:

۱همانطور که قبلا نیز اشاره شد برای پیش گیری از بروز مشکل حین عملیات دیلیت اکانت، اپلیکیشن واتساپ خود را بروزنمایی یا همان Update نمایید. 

۲اپلیکیشن واتس اپ Whatsapp خود را اجرا کنید. 

۳پایین صفحه اصلی برنامه و اتساپ، علامت چرخ دنده را لمس نمایید. 

۴وارد settings شده و گزینه Account را لمس کنید. 

۵در صفحه ای که باز می شود، گزینه delete my account را انتخاب نمایید. 

۶شماره واتساپ حساب کاربری خود را وارد کنید. 

۷گزینه قرمز رنگ delete my account را لمس نمایید. 

۸در این مرحله اکانت واتساپ شما با موفقیت حذف شده است.  

دیلیت اکانت واتساپ در آیفون

 

نکات مربوط به حذف اکانت واتساپ

۱با حذف اکانت واتس اپ ، حتی بک آپ ذخیره شده بر روی سرویس ابری iCloud که مخصوص محصولات اپل است و سرویس Google Drive که برای اندروید به کار برده می‌شود نیز حذف خواهد شد و دیگر راهی برای بازیابی پیام‌ها و فایل های پیشین وجود نخواهد داشت. 

۲در زمان وارد کردن شماره، دقت داشته باشید که کد کشور ایران 0098 است و آن را با 98+ نیز نشان می دهند. بنابراین وقتی در لیست کشورهای ارائه شده، کشور ایران را انتخاب می نمایید، کد اولیه آن از 1+ که برای ایالات متحده است به حالت 98+ تغییر می کند. در این حالت نیازی به وارد کردن عدد صفر اول شماره همراه نیست. مثلا اگر شماره همراه شما با 0919 آغاز می‌شود در فیلد مربوطه پس از انتخاب کشور ایران باید شماره خود را با 919 و بدون وارد کردن صفر ابتدای آن آغاز کنید.

۳برای حذف اکانت واتساپ خود حتما باید به اکانت مرتبط به شماره خود دسترسی داشته باشید و اگر به هر دلیلی مانند مفقود شدن تلفن همراه و ... به حساب کاربری واتساپ شماره خود دسترسی نداشته باشید، متاسفانه قادر به دیلیت اکانت واتساپ آن شماره نخواهید بود. 

۴لازم به ذکر است که علاوه بر قابلیت حذف اکانت واتس‌ آپ ، امکان غیر فعال کردن اکانت نیز به صورت موقت در اختیار کاربران قرار دارد. به این منظور کافی است از طریق ایمیل support@whatsapp.com درخواست غیرفعال سازی حساب خود را مطرح کرده و به تیم پشتیبانی واتساپ ارسال نمایید. 

منبع : دیلیت اکانت واتساپ

سامانه نوبت دهی شعب تامین اجتماعی

مقدمه

تا چندی پیش شعب سازمان تامین اجتماعی هر روزه مملو از جمعیت افرادی بود که برای انجام کارهای مختلف مراجعه می کردند.  اما در حال حاضر، دست اندرکاران این سازمان، امکان نوبت دهی غیرحضوری شعب و همینطور کارگزاری های تامین اجتماعی را راه اندازی و فعال نموده اند. با توجه به اهمیت جلوگیری از ازدحان و شلوغی در شعب تامین اجتماعی ،  در این نوشتار به توضیح و آموزش نحوه نوبت دهی شعب تامین اجتماعی و کارگزاری ها از طریق سامانه اینترتی و کد USDD مربوطه می پردازیم. 



روش های نوبت دهی شعب تامین اجتماعی

بخش بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی دارای ۴۸۰ شعبه در سراسر کشور بوده و به ارائه خدمات بیمه ای توسط این واحد‌ها می پردازد. البته، شعب اقماری و کارگزاری‌های سازمان تامین اجتماعی به عنوان واحد‌های وابسته به شعب نیز فعالیت می نمایند. رزروب یک سیستم نوبت دهی و رزرو آنلاین است که با ثبت نام در آن، مخاطبان می توانند از خدمات ارائه شده در شعب استفاده کنند. به طور کلی همه سیستم های ماشینی نوبت دهی با هدف نظم دهی و در جهت رفاه حال مخاطبان طراحی و پیاده سازی می شوند. این سیستم نیز بخصوص در شرایط این روزها بسیار کارآمد و مناسب می باشد. برای این کار می توان از طریق سامانه (آنلاین) و USSD به گرفتن نوبت پرداخت. متقاضیان با انجام روش های متفاوت می توانند نسبت به اخذ نوبت و پس آن مراجعه حضوری برای شعب و کارگزاری های تامین اجتماعی اقدام کنند. گفتنی است این روش ها بسیار ساده و سریع بوده و در حق هیچ مراجعه‌کننده‌ای نیز اجحاف نخواهد شد. این سامانه طوری طراحی شده که امکان اخذ نوبت به تفکیک هر خدمت، روز و ساعت هایی که دارای ظرفیت خالی است برای مخاطبین قابل انتخاب است. سپس سامانه با ارسال پیامک یادآوری، امکان اخذ بازخورد و میزان رضایت مخاطبین را نیز فراهم می کند. برخی ویژگی های این سیستم عبارتند از:

اختصاص دادن ظرفیت مناسب برای ارائه خدمات

امکان مدیریت درخواست های ثبت شده توسط شعبه  

نظرسنجی پس از تکمیل هر فرآیند  

صرفه جویی در زمان و هزینه های مراجعه کنندگان

روش های نوبت دهی شعب تامین اجتماعی

۱ نوبت دهی اینترنتی با مراجعه به آدرس nobat.tamin.ir برای مراکز درمانی

۲ نوبت دهی اینترنتی با مراجعه به آدرس  reserve.tamin.ir برای ادارت کل استانی، شعب بیمه ای و کارگزاری

۳ نوبت دهی از طریق دستگاه های وب کیوسک

۴ نوبت دهی از طریق اپلیکیشن موبایل جهت گوشی های اندروید ( قابل دریافت از طریق کافه بازار و سایت www.tamin.ir

۵ نوبت دهی از طریق مراجعه حضوری

۶ نوبت دهی از طریق کد دستوری USSD با سرشماره  (#1420*4* )، می باشد. 

 

نوبت دهی شعب تامین اجتماعی از طریق سامانه نوبت دهی

نوبت دهی شعب تامین اجتماعی از طریق سامانه به شکل زیر انجام می شود:

۱با آدرس http://reserve.tamin.ir   وارد سامانه شوید.  

۲ برای استفاده از خدمات شعب در سامانه، ثبت نام نمایید. 

ثبت نام در سامانه نوبت دهی شعب تامین اجتماعی

۳کد فعالسازی به شماره تلفن همراهتان ارسال خواهد شد.

۴کد فعالسازی ارسال شده را در سامانه وارد کنید. 

کد فعالسازی ثبت نام در سامانه نوبت دهی تامین اجتماعی

۵مراحل ثبت نام را کامل نمایید. 

۶اداره کل مربوطه را انتخاب کنید. 

انتخاب اداره کل سامانه نوبت دهی تامین اجتماعی

۷شعبه مورد نظررا انتخاب نمایید. 

انتخاب شعبه سامانه نوبت دهی تامین اجتماعی

۸واحد مورد نظر را انتخاب کنید. 

انتخاب واحد سامانه نوبت دهی تامین اجتماعی

۹تاریخ مورد نظرخود را از بین تاریخ های مجاز انتخاب نمایید. (امکان انتخاب برای روزهای تعطیل رسمی و فردای روز جاری وجود دارد.)    

انتخاب تاریخ سامانه نوبت دهی تامین اجتماعی

۱۰ساعت مورد نظر را انتخاب کنید. (امکان انتخاب، تنها از بین زمان های باقی مانده وجود دارد.) 

انتخاب ساعت سامانه نوبت دهی تامین اجتماعی

۱۱خدمت مورد نظر را انتخاب نمایید. 

انتخاب خدمت سامانه نوبت دهی تامین اجتماعی

••• فرآیندهای واحد نام نویسی 

۱. درخواست خدمات دفترچه درمان 

۲. درخواست اعلام سابقه به موسسات 

۳. درخواست نام نویسی بیمه شدگان 

۴. اطلاع از آخرین وضعیت بیمه ای (استحقاق درمان)

۵. دریافت سوابق

۶. درخواست رسیدگی به ادعای سوابق بیمه شدگان 

۷. درخواست اعتزاض به سوابق 

۸. درخواست فعال سازی حساب کاربری

۹. پذیرش کارگران ساختمانی 

 

••• فرآیندهای واحد فنی بیمه شدگان 

 

۱. پرداخت هزینه پروتز و اروتز 

۲. غرامت دستمزد ایام بیماری 

۳. اخذ درخواست متقاضیان بیمه اختیاری حرف و مشاغل 

۴. پرداخت کمک بارداری 

۵. درخواست احتساب خدمت سربازی 

۶. پرداخت هزینه سفر و اقامت بیمار و همراه 

۷. اخذ درخواست کفالت والدین بیمه شده 

۸. کمک هزینه ازدواج

۹. کمک هزینه کفن و دفن 

 

••• فرایندهای واحد وصول حق بیمه 

۱. درخواست نامنویسی کارگاه 

۲. ثبت اعتراض 

۳. ثبت قراداد 

۴. اعلام بدهی ومفاصا 

۵. گرفتن وقت هیات 

۶. اختصاص ردیف پیمان 

 

••• فرآیندهای واحد مستمری 

۱. اخذ درخواست بازنشستگی

۲. درخواست مستمری بازماندگان 

 

۱۲در صورت نیاز، توضیحات را درج کرده و گزینه تائید نهایی را انتخاب کنید. 

۱۳فرآیند ثبت درخواست تکمیل می شود. 

تکمیل نوبت دهی سامانه تامین اجتماعی

۱۴پیامک ثبت نام و ثبت نوبت جهت اطلاع رسانی به شماره موبایل شما ارسال می شود. 

۱۵بیست و چهار ساعت قبل از زمان تعیین شده، پیامک یادآوری به متقاضی ارسال می شود. 

۱۶پس از اتمام کار، پیامک نظرسنجی برایتان ارسال می شود. 

 

نوبت دهی شعب تامین اجتماعی از طریق USSD

نوبت دهی شعب تامین اجتماعی از طریق USSD ، با کد دستوری#142* انجام می شود .برای اینکار طبق مراحل زیر پیش بروید:

نوبت دهی شعب تامین اجتماعی با کد USSD

۱گزینه سه، تحت عنوان« نوبت دهی شعب » را انتخاب کنید. 

۲کد تلفن استان خود را بدون صفر وارد نمایید. 

۳شعبه مورد نظر را از لیست نمایش داده شده انتخاب کنید. 

۴نوع خدمت را مشخص نمایید. (مستمری ها، نامنویسی، فنی بیمه شدگان و درآمد) 

۵تاریخ مراجعه به شعبه را انتخاب کنید. 

۶ساعت مراجعه به شعبه را انتخاب کنید.

۷کد ملی بیمه شده را وارد نمایید. 

۸پیامک حاوی شماره رزرو نوبت را دریافت خواهید کرد. 

نحوه نوبت دهی کارگزاری تامین اجتماعی

کارگزاری های رسمی تامین اجتماعی، مجموعه هایی هستند که جهت پیگیری برنامه های تعریف شده در آیین نامه تشکیل می شوند. این کارگزاری ها به شکل زیر تشکیل می شوند:

••• کارگزاری های حقوقی ( ثبت با مشارکت حداقل سه نفر در چارچوب ضوابط مشخص )

••• کارگزاری های حقیقی ( توسط اشخاص حقیقی واجد شرایط )

 

نوبت دهی کارگزاری های تامین اجتماعی از طریق سامانه نوبت دهی سازمان تامین اجتماعی انجام می شود. برای دریافت نوبت کارگزاری مراحل زیر را دنبال کنید :

۱وارد سامانه به آدرس https://reserve.tamin.ir شوید.

۲استان یا اداه کل مورد نظر خود را انتخاب نمایید. 

مرحله یک نوبت دهی کارگزاری تامین اجتماعی

۳نوبت دهی کارگزاری را انتخاب کنید. 

مرحله دو نوبت دهی کارگزاری تامین اجتماعی

کارگزاری مورد نظر خود را انتخاب کرده و "رزرو" را انتخاب کنید.

مرحله سه نوبت دهی کارگزاری تامین اجتماعی

خدمت مورد نظر را انتخاب کرده و کلید رزرو را انتخاب نمایید. 

مرحله چهار نوبت دهی کارگزاری تامین اجتماعی

تاریخ مورد نظر خود را انتخاب نمایید. 

مرحله پنج نوبت دهی کارگزاری تامین اجتماعی

در این مرحله ساعت مورد نظر خود را انتخاب نمایید. 

مرحله شش نوبت دهی کارگزاری تامین اجتماعی

شماره تلفن همراه خود را وارد کرده و تایید نمایید. 

مرحله هفت نوبت دهی کارگزاری تامین اجتماعی

یک کد شش رقمی به شماره موبایل تان ارسال خواهد شد؛ آن را وارد کرده و وارد صفحه اطلاعات کاربر خواهید شد. 

مرحله هشت نوبت دهی کارگزاری تامین اجتماعی

پس از پر کردن اطلاعات خود و فشردن کلید ثبت نام، با صفحه زیر مواجه خواهید شد؛ گزینه ادامه را انتخاب نمایید. 

مرحله نه نوبت دهی کارگزاری تامین اجتماعی

تایید نهایی را انجام دهید. گزینه تایید و ثبت درخواست را انتخاب نمایید. 

مرحله ده نوبت دهی کارگزاری تامین اجتماعی

خواهید دید که رزرو نوبت شما با موفقیت انجام شده و پیامکی با این ضمون نیز از سوی سامانه به شماره موبایل تان ارسال می شود. 

مرحله یازده نوبت دهی کارگزاری تامین اجتماعی
منبع : نوبت دهی شعب تامین اجتماعی

مدارک لازم برای ثبت نام ثنا چیست

مقدمه

امروزه با افزایش دانش و تجربه مردم در عرصه الکترونیک و اینترنت، امکان کاهش مراجعه مردم به ارگان هایی همچون مراجع قضایی قوت گرفته است. از سال 1395 ، اوراق قضایی با استفاده از سامانه الکتریکی ثنا ابلاغ و توسط مراجعان نیز به همین شیوه دریافت می شوند. لذا جهت طرح دعوی و شکایت نیز باید در این سامانه اقدام به عضویت نمود. علاوه بر این، افراد برای دریافت وام بانکی نیز نیاز به ارائه شناسه قضایی دارند که باید توسط ثبت نام در سامانه ثنا به آن دسترسی یافت. به طور کلی سامانه ثنا یا سامانه خدمات رسانی الکترونیکی قضایی، سامانه ای است که اشخاص حقیقی، اشخاص حقوقی و افراد دارای سمت قضایی برای استفاده از خدمات ثنا در آن ثبت نام می نمایند. از کارکردهای این سامانه می توان به سهولت در دریافت و پیگیری اوراق قضایی، حفظ حریم خصوصی افراد، دسترسی سریع و کاهش هزینه های اجرایی اشاره کرد. هر یک از مراجعان قوه قضاییه برای استفاده از خدمات این سامانه ملزم به داشتن حساب کاربری ویژه خود می باشند. به این منظور، اشخاص حقیقی و حقوقی باید ابتدا در سامانه مذکور ثبت نام نموده و پس از احراز هویت، با تخصیص شناسه و رمز ورود به آن ها، دارای حساب کاربری خواهند بود. برای اطلاع از مدارک ثبت نام ثنا در این نوشتار با ما همراه باشید.



برای ثبت نام سامانه ثنا چه مدارکی لازم است؟

برای ثبت نام افراد حقیقی در سامانه ثنا به آدرس http://sana.adliran.ir/Sana/Index#/Main در ابتدای امر، اطلاعاتی همچون کد ملی، تاریخ تولد، سریال شناسنامه، کدپستی و در مراحل بعدی، شماره تلفن همراه، نام پدر، محل تولد، دین، جنسیت، وضعیت تاهل ، نشانی پست الکترونیک یا همان ایمیل و ... دریافت شده و در مراحل بعدی، فایل اسکن شده عکس پرسنلی، شغل، رشته تحصیلی، نام مستعاراحتمالی و اطلاعات دقیق محل اقامت از شما درخواست می شود. پس از طی این مراحل به عنوان ثبت نام اولیه، کد ثبت نامی یا همان کد رهگیری ارائه می شود که باید به منظور احراز هویت در اختیار دفاتر خدمات قضایی قرار داده شود. مراجعه حضوری افراد در این مرحله الزامی بوده و اطلاعاتی همچون اثرانگشت و امضا نیز دریافت می شود. در نهایت، متقاضی باید صحت اطلاعات ارائه شده و قبول شرایط استفاده را تصدیق و امضا کند. فرد در این توافق ‌نامه متعهد می‌شود که در صورت تغییر هر یک از اطلاعات یا اضافه شدن اطلاعات ضروری بیشتر، برای بروزرسانی در اسرع وقت اقدام نماید. پس از انجام احراز هویت در دفاتر خدمات قضایی، نام کاربری و رمزعبور جهت دسترسی به حساب کاربری افراد در سامانه ثنا به آن ها ارائه شده و می توانند به مشاهده و پیگیری ابلاغات خود در سامانه بپردازند.
برای مشاهده و پیگیری ابلاغیه قضایی خود می توانید از طریق دانلود و نصب اپلیکیشن سامانه موجود در وبسایت سامانه ابلاغ الکترونیکی به آدرس www.eblagh.adliran.ir یا از طریق سایت سامانه ثنا به آدرس www.eblagh.adliran.ir اقدام کنید. البته در حال حاضر این اپلیکیشن تنها برای سیستم عامل اندروید ارائه شده است. برای حفظ امنیت بیشتر کارابران، استفاده از سامانه ثنا در اپلیکیشن و وبسایت سامانه، نیازمند وارد کردن رمز موقت با زمان اعتبار محدود می باشد. برای ورود به سایت سامانه نیز، کد ملی و رمز عبور دائمی از شما درخواست خواهد شد.  با وارد کردن این اطلاعات، در مرحله بعد یک رمز موقت به صورت پیامک به شماره همراه شما ارسال می شود. ( در صورت وجود مشکل، مقاله رفع مشکل باز نشدن سایت ابلاغ را مطالعه نمایید)
بنابراین برای تامین اطلاعات مذکور جهت ثبت نام اولیه در سامانه ثنا نیاز به مدارک لازم برای ثبت نام ثنا به شرح زیر خواهید داشت:
•    کارت ملی
•    شناسنامه
•    یکی از قبوض گاز ، برق یا آب برای اطلاع از کدپستی و آدرس دقیق پستی
•    فایل اسکن شده عکس پرسنلی
•    لازم به ذکر است که برای مراجعه به دفاتر خدمات قضایی در دست داشتن کد رهگیری ارائه شده از سوی سایت پس از انجام ثبت نام اولیه، شماره همراه ثبت شده هنگام ثبت نام، کارت ملی (کارت ملی هوشمند یا رسید درخواست آن) و احتیاطا شناسنامه کفایت می کند.

مدارک ثبت نام ثنا

 

مدارک لازم برای ثبت نام ثنا اشخاص حقوقی

حساب کاربری با داشتن شرایط زیر به اشخاص حقوقی تعلق می گیرد:
•    ارائه حساب کاربری مطابق مفاد مواد قانون آیین دادرسی الکترونیک و آیین‌نامه‌های آن انجام می‌شود.
•    ارائه دلیل مدیریت
•    تعیین یک شخص حقیقی به عنوان مدیر حساب کاربری
•    مدیریت حساب کاربری به مدیر یا نماینده قانونی شخصیت حقوقی تخصیص مییابد.
•    مدیر حساب این امکان را دارد که اشخاص دیگری را در ذیل شخص حقوقی به عنوان اشخاص مجاز برای رویت حساب کاربری تعیین کرده یا حذف نماید.
•    مسئولیت استفاده اشخاص مجاز برای رویترحساب کاربری بر عهده مدیر حساب کاربری و شخص حقوقی می باشد.  .
•    لازم است مدیر حساب کاربری و اشخاص مجاز تعیین شده، ابتدا به عنوان شخص حقیقی در سامانه ثبت نام کرده باشند.
پس از ثبت نام شخص حقوقی در سامانه ثنا و دریافت کد رهگیری مدیر یا نماینده قانونی شخص حقوقی باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نموده و مدارک ثبت نام ثنا و اطلاعات لازم را به درستی ارائه دهد. وی باید صحت اطلاعات قبول شرایط را در تصدیق و امضا کند. همچنین متعهد می‌شود که در صورت تغییر هر یک اطلاعات یا اضافه شدن اطلاعات ضروری بیشتر، جهت بروزرسانی در اسرع وقت اقدام نماید.
 دقت نمایید که در صورت تغییر مدیر حساب کاربری، ضروری است که معرفی مدیر جدید حساب کاربری در اسرع وقت از طریق دفاتر خدمات خدمات قضایی اعلام شود.
برای ثبت نام اشخاص حقوقی در سامانه ثنا اطلاعات زیر درخواست می شود.
•    نوع؛ شامل خصوصی، عمومی و دولتی
•    شناسه ملی که کدی یازده رقمی است برای تمامی شرکتها ، موسسه های حقوقی و … لازم به ذکر است که این کد برخلاف شماره ثبت ، یک ویژگی اختصاصی برای اطلاعات شخصیت حقوقی به شمار می رود و در واقع مانند کد ملی شخص حقیقی می باشد.
•    نام ( با توجه به شناسه ملی وارد شده به طور خودکار شناسایی می شود. )
•    تلفن ثابت
•    شماره تلفن همراه
•    آدرس پست الکترونیک یا همان ایمیل
•    فاکس یا نمابر (در صورت وجود)
•    آدرس
•    کدپستی
•    مشخصات شخصی مدیر یا نماینده قانونی شخصیت حقوقی که پیش از ثبت نام باید به دفاتر خدمات قضایی معرفی شده باشد.
•    کد ملی مدیر یا نماینده قانونی شخصیت حقوقی
•    تاریخ تولد مدیر یا نماینده قانونی شخصیت حقوقی
•    نام، نام خانوادگی و نام پدر مدیر یا نماینده قانونی شخصیت حقوقی
به یاد داشته باشید که مدیر یا نماینده قانونی شخصیت حقوقی باید به عنوان شخص حقیقی نیز در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشد.
بنابراین برای تامین اطلاعات مذکور جهت ثبت نام اولیه شخص حقوقی در سامانه ثنا نیاز به مدارک لازم برای ثبت نام ثنا به شرح زیر خواهید داشت:
•    کارت ملی مدیر یا نماینده قانونی
•    شناسنامه مدیر یا نماینده قانونی
•    یکی از قبوض گاز ، برق یا آب برای اطلاع از کدپستی و آدرس دقیق پستی مدیر حساب کاربری و همینطور مکان شخص حقوقی
•    لازم به ذکر است که برای مراجعه به دفاتر خدمات قضایی در دست داشتن کد رهگیری ارائه شده از سوی سایت پس از انجام ثبت نام اولیه، شماره همراه ارائه شده هنگام ثبت نام، کارت ملی مدیر یا نماینده قانونی (کارت ملی هوشمند یا رسید درخواست آن) و احتیاطا شناسنامه وی کفایت می کند.

مدارک ثبت نام سامانه ثنا

 

نکات مربوط به مدارک ثبت نام ثنا

•    پس از ثبت نام اینترنتی برای تکمیل فرایند ثبت نام و دریافت حساب کاربری باید با در دست داشتن مدارک ثبت نام ثنا به صورت حضوری به یکی از شعب دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و احراز هویت را انجام داد.
•    در شهرستان‌هایی که دفتر خدمات قضایی ندارند باید به دادگستری حوزه قضایی مراجعه و شناسه کاربری و رمز عبور دریافت کرد.
•    اگر شناسنامه خود را عوض کردید برای ورود به سامانه، اطلاعات و شماره سریال شناسنامه قبلی خود را وارد کنید.
•    در صورت نداشتن پست الکترونیک (ایمیل) یا شماره همراه، باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و پس از دریافت پست الکترونیک نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایید.
•    شخص حقیقی و حقوقی متعهد به نگهداری شناسه کاربری و رمز عبور خود بوده و توصیه می شود به صورت دوره ای اقدام به تغییر رمز عبور نمایید. چرا که مسئولیت قانونی استفاده از این حساب کاربری متوجه صاحب آن می‌باشد.
•    اوراق قضایی به حساب کاربری سامانه ابلاغ شده و پیامک و ایمیل هم جهت اطلاع از ابلاغ صورت گرفته به کاربر ارسال می شود.
•    در صورتی که دارای کارت ملی هوشمند نمی باشید، باید رسید درخواست آن را به همراه کارت ملی قدیمی به همراه داشته باشید.  
•    اگر از موبایل یا تبلت برای ورود به سامانه استفاده می کنید باید در قسمت نام کاربری و رمز عبور اعداد را به انگلیسی تایپ نمایید.
•    بهتر است دای استفاده از سایت سامانه ثنا از مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده کنید.

منبع : مدارک ثبت نام ثنا

رفع مشکل استوری اینستاگرام

مقدمه

استفاده از قابلیت استوری اینستاگرام این روزها از رایجترین و پرطرف‌دارترین کاربردهای این شبکه اجتماعی میباشد. با وجود قدرت و محبوبیت زیاد این برنامه و برخورداری آن از تیم فنی بسیار قوی، اما گاهی در حین ارسال استوری یا تماشای استوری دیگران با مشکلاتی از جمله آپلود نشدن، سیاه شدن صفحه و ... مواجه میشویم. برخی از این مشکلات مربوط به باگ‌های اینستاگرام هستند، ولی راه‌هایی برای برطرف‌کردن آنها وجود دارد. در این مقاله به بیان مشکلات رایج مرتبط با باز نشدن استوری اینستاگرام ،  دلایل و روش های رفع مشکل استوری اینستاگرام می‌پردازیم.

مقاله پیشنهادی: مخفی کردن استوری اینستاگرام



مشکل استوری اینستاگرام

در زمان بارگذاری استوری خود یا چک کردن استوری دیگران در اینستاگرام ممکن است با مشکلاتی مواجه شویم که یکی از رایج‌ترین آن‌ها مربوط به آپلود نشدن، نمایش و موارد مشابه آن می‌باشد. 

۱آپلود نشدن استوری‌های GIF در اینستاگرام: گاهی برای بعضی از فرمت های تصویر مانند GIF ممکن است با مشکل ارسال استوری مواجه شویم.

۲لود نشدن هنگام دیدن استوری‌های خود و دیگران: این مشکل به این صورت است که پس از ارسال استوری خود، آن را نمی‌بینیم یا گاهی استوری مخاطبانمان را نمی‌بینیم.

۳نمایش پیغام publication in progress یا loading in progress هنگام آپلود شدن استوری ادامه نیافتن آپلود: هنگام بارگذاری و ارسال استوری با این پیغام مواجه می‌شویم که به معنی در « در حال بارگذاری » می‌باشد اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود و این پیغام همچنان باقی می‌ماند. 

۴عدم امکان منتشر کردن استوری پس از به‌روزرسانی اینستاگرام: گاهی پس از بروزرسانی و آپدیت اینستاگرام در نسخه جدید آن با مشکلاتی مواجه می‌شویم مثلاً اینکه امکان ارسال امکان استوری نخواهیم داشت. 

۵سیاه شدن صفحه استوری در زمان ارسال و عدم امکان حذف آن تا 24 ساعت: گاهی اوقات پس از ارسال استوری با صفحه‌ای سیاه مواجه می‌شویم. اما بدتر آن است که حتی قادر به حذف این استوری معیوب نخواهیم بود و تا 24 ساعت این وضعیت کماکان ادامه خواهد داشت. این مشکلات از رایج‌ترین مشکلات مربوط به آپلود و نمایش استوری اینستاگرام می‌باشند که در ادامه به بیان دلایل ایجاد این مسائل و روش حل کردن آن‌ها خواهیم پرداخت. 

مقاله پیشنهادی: تایید دو مرحله ای اینستاگرام

 

دلایل باز نشدن استوری اینستاگرام

ممکن است این سوال برایتان مطرح شود که چرا استوری اینستا بالا نمیاد ؟ باز نشدن استوری اینستاگرام ممکن است به دلایل زیر باشد:

۱ممکن است سرویس اینترنت شما دچار مشکل شده باشد یا به‌طورکلی اینترنت مشکل داشته باشد. 

۲در برخی از موارد مشکل به خود سرور اینستاگرام بازمی‌گردد مثلاً در این روزها کاربرانی هستند از مشکل استوری اینستاگرام خود شکایت می‌کنند و همه روش‌ها نیز امتحان کرده‌اند اما مشکل از سوی خود سرور اینستاگرام می‌باشد و باید تا ارائه نسخه جدید منتظر ماند. 

۳ممکن است از آخرین آپدیت یا به‌روزرسانی برنامه اینستاگرام استفاده نکرده باشید. 

۴گاهی ممکن است به دلیل قدیمی بودن گوشی هوشمند شما و عدم امکان ارتقا به اندروید یا نسخه جدید اینستاگرام دچار مشکل در استوری شوید. 

۵برخی اطلاعات در حافظه پنهان کش برنامه ذخیره می‌شوند که ممکن است معیوب بوده و موجب بروز این مشکل شوند. 

۶گاهی شخص در تنظیمات اینستاگرام خود اجازه اشتراک‌گذاری پست‌هایش در استوری مرا لغو کرده که مشکل در استوری کردن پست به وجود می‌آورد. 

۷در جواب به این سؤال که چرا استوری ایستا بالا نماید می‌توان گفت، هنگ کردن برنامه اینستاگرام می‌تواند موجب عدم نمایش و آپلود استوری شود. 

۸هنگ کردن گوشی نیز می‌تواند از دلایل این امر باشد. 

۹ممکن است باز نشدن استوری اینستاگرام به دلیل مشکلات نرم‌افزاری رخ بدهد. 

۱۰اگر تنظیمات بهینه‌سازی باتری را فعال‌سازی کرده باشید بعید نیست با مشکل مواجه شوید. 

۱۱برخی مشکلات به عدم دسترسی اینستاگرام به لوکیشن برمی‌گردد. 

۱۲اگر زمان و تاریخ گوشی شما به‌درستی تنظیم نشده باشد می‌تواند در ارسال استوری مشکل‌ساز شود. 

۱۳ضعیف بودن اینترنت موجب مشکل عدم آپلود استوری می‌شود. 

۱۴مشکل روتر مشکلی است که می‌تواند باعث بالا نیامدن استوری اینستاگرام شود. 

۱۵اگر از اینترنت دیتای گوشی استفاده می‌کنید، امکان تمام شدم بسته اینترنت وجود دارد. 

۱۶در ارسال ویدئو به‌صورت استوری یکی از مشکلات به فرمت نامناسب ویدئو بازمی گردد. 

۱۷ف ی ل ت ر ی ن گ هوشمند یکی از دلایل احتمالی این مشکل به‌حساب می‌رود. 

۱۸گاهی اوقات به دلیل فیلترینگ هوشمند برخی حساب‌ها دچار مشکل می‌شوند. 

۱۹امکان دارد به دلیل استفاده نادرست مانند فالو و آنفالو کردن بیش از حد و لایک کامنت زیاد از حد و ...، اکانت شما محدود شده باشد. 

۲۰کمبود حافظه و نبودن فضای کافی درگوشی موجب ایجاد مشکل در آپلود ویدئو خواهد شد. 

۲۱ممکن است حافظه داده اینستاگرام پر شده باشد. 

مقاله پیشنهادی: فراموشی رمز اینستاگرام

 

روشهای رفع مشکل استوری اینستاگرام

برای رفع مشکل استوری اینستاگرام که ممکن است به دلایل مذکور باشد، می توان از روش های زیر اقدام نمود:

۱اینستاگرام خود را آپدیت نمایید. این کار را می‌توانید با مراجعه به پلی استور در اندروید و اپ استور در آیفون انجام دهید. 

۲گوشی خود را ریست کنید. 

۳برنامه اینستاگرام را کاملاً ببندید و مجدداً اجرا نمایید. 

۴حافظه داخلی گوشی خود را چک کرده و در صورت لزوم جا باز کنید. 

۵همان‌طور که ذکر شد، فرمت ویدئو در آپلود کردن استوری اینستاگرام مؤثر بوده و اینستاگرام با همه فرمت ویدئوها به جز mp4 و mov مشکل دارد؛ بنابراین در صورت نیاز، فرمت ویدئو خود را تغییر دهید. این کار را می‌توانید از طریق برنامه‌های تغییر فرمت یا همان convertor انجام دهید. 

۶سرعت اینترنت را چک کرده و درصورتی‌که از بسته اینترنت استفاده می پکنید از تمام نشدن آن اطمینان حاصل نمایید. 

۷با مراجعه به تنظیمات گوشی خود، حافظه cache اینستاگرام را پاک کنید. برای انجام این کار وارد تنظیمات گوشی شوید.

Apps یا  Application Manager را انتخاب کنید. Instagram را انتخاب نمایید. در پنجره باز شده، وارد بخش Storage شوید و گزینه های  Clear Cache و Clear Data را انتخاب کنید. 

رفع مشکل باز نشدن استوری اینستاگرام

۸از بلاک نبودن اکانت خود اطمینان حاصل نمایید. در صورت بلاک بودن، به رفع ریپورت اینستاگرام بپردازید. 

۹گاهی رفع مشکل استوری اینستاگرام با تنظیم اتوماتیک تاریخ و ساعت گوشی حل می‌شود. برای این کار به تنظیمات گوشی خود رفته و Date And Time را انتخاب کرده و گزینه Automatic date and time را فعال نمایید. 

رفع مشکل استوری اینستاگرام

۱۰Location  را تنظیم نمایید. برای این کار به settings وارد شده و گزینه privacy را انتخاب نمایید. سپس  location services را لمس کنید. 

در این بخش، لیست برنامه‌های نصب شده در گوشی خود را می‌بینید؛ برنامه Instagram را پیدا کرده گزینه while using را فعال کنید. حال کافی است در زمان استفاده از اینستاگرام لوکیشن گوشی خود را روشن بگذارید. 

۱۱در صورت امکان چنانچه از اینترنت سیم‌کارت استفاده می‌کنید، به وای‌فای متصل شوید و بالعکس. 

۱۲برای ایجاد امکان استوری کردن پست‌هایتان باید ابتدا این مجوز را به اینستاگرام داده باشید. برای این کار به صفحه پروفایل خود رفته و سه خط را لمس نمایید. 

مشکل باز نشدن استوری اینستاگرام

Setting  را در پایین صفحه لمس کنید به بخش Privacy بروید و گزینه Story را لمس نمایید.

رفع مشکل استوری اینستا

گزینه Allow Resharing to Stories را فعال کنید تا خود و سایرین امکان اشتراک پست در استوری و داشته باشید.

بالا نیامدن استوری اینستا

در صورت حل نشدن مشکل، مجدد همان مراحل را تکرار کرده و این بار گزینه Allow Resharing to Stories را غیرفعال نمایید. سپس گوشی خود را ریست کرده و دوباره به فعال‌سازی این گزینه بپردازید. 

۱۳از اینستاگرام خارج شوید و اتصال وای‌فای یا دیتای خود را قطع نمایید. سپس مجدداً به اینستاگرام بازگشته و استوری خود را به حذف و آپلود کنید.

۱۴برای رفع مشکل استوری اینستاگرام چنانچه گزینه صرفه‌جویی انرژی در گوشی شما فعال است، آن را غیرفعال نمایید. برای این کار در آیفون به Setting و بعد به Battery بروید و گزینه Low Power Mode را غیرفعال کنید. 

در اندروید برنامه‌های مدیریت باتری و گزینه Battery Saver را غیرفعال نمایید. 

۱۵حالت پرواز یا Airplane را فعال کنید. سپس اینستاگرام را ببندید و بعد دوباره اینستاگرام را بازکرده و استوری خود را حذف کنید و باز حالت پرواز یا Airplane را خاموش کنید. سپس مجدداً به ارسال استوری بپردازید. 

۱۶از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کنید. 

۱۷اتصال خود را به اینترنت قطع و وصل کرده و مجدداً اینستاگرام را باز کنید. 

۱۸اگر از اینترنت سیم‌کارت استفاده می‌کنید ممکن است پراکسی نقطه اتصال گوشی شما تغییر کرده باشد. وارد تنظیمات شده و Connections را انتخاب نمایید. 

چرا استوری بالا نمیاد

گزینه Mobile Network را انتخاب کرده و Access Point Names را لمس نمایید. حال، نقطه اتصال موردنظر را انتخاب نمایید. 

مشکل استوری اینستا

اگر در قسمت ******* و Port عددی وجود داشت آن را پاک کرده و سه نقطه بالای صفحه را لمس کرده و Save نمایید. در نهایت گوشی خود را ریست کنید. 

حل مشکل استوری اینستا

۱۹اینستاگرام را حذف و مجدداً نصب نمایید. 

۲۰در نهایت می‌توانید گوشی خود را ریست فکتوری کنید.

منبع : رفع مشکل استوری اینستاگرام

بازیابی رمز جیمیل

مقدمه

ازآنجاکه انتخاب رمز عبور پیچیده از قابل حدس بودن و هک شدن جیمیل تا حد زیادی جلوگیری می‌کند، ممکن است شما هم جزء افرادی باشید که پسوردی طولانی و سخت برای جیمیل خود در نظر گرفته‌اند. از طرفی به خاطر سپردن این نوع رمزها کار دشواری است و بسیاری از کاربران بعد از مدتی با مشکل فراموشی رمز جیمیل مواجه می شوند. با توجه به فراگیر بودن این مسئله موضوع مقاله امروز را به بازیابی رمز جیمیل اختصاص داده ایم. اگرشما هم رمز جیمیل خود را فراموش کرده اید با ادامه مقاله امروزهمراه باشید.



مشکل فراموشی رمز جیمیل

امروزه با گسترش نیاز به استفاده از فضای مجازی، جهت انجام اقداماتی همچون خرید آنلاین، عضویت در وب سایت‌ها و سامانه‌های مختلف، ایجاد حساب کاربری در شبکه‌های اجتماعی و ... به ایمیل نیاز داریم. علاوه بر این‌ها برای بازیابی رمز عبور خیلی از برنامه‌ها داشتن ایمیل مهم‌ترین گام است. ایمیل، Gmail یا همان ایمیل گوگل یکی از پرکاربردترین و محبوب‌ترین سرویس‌های ایمیل رایگان در جهان محسوب می‌شود و با وجود مزیت‌های فراوان و کارایی بالا، از سادگی کاربری قابل قبولی نیز برخوردار است. با توجه به این‌که بسیاری از برنامه‌ها و اپلیکیشن‌ها برای ثبت‌نام و بازیابی پسورد، داشتن آدرس ایمیل معتبر را الزامی می‌دانند، برخی کاربران اقدام به ساخت ایمیل و به‌ویژه جیمیل می‌نمایند؛ درحالی‌که اهمیت چندانی برای به خاطر سپردن رمز ایمیل خود قائل نمی‌شوند یا استفاده چندانی از ایمیلشان ندارند! برخی از کاربران نیز با وجودی که رمز عبور قوی و خوبی در نظر گرفته‌اند نیز ممکن است به دلیل ورود دیربه‌دیر به ایمیل، پیچیدگی زیاد پسورد و بسیاری دلایل دیگر، رمز عبور جیمیل خود را فراموش کرده و به آن دسترسی نداشته باشند. همچنین رمز جیمیل و اکانت گوگل برای بازگرداندن بسیاری از اطلاعات و به‌عنوان ورودی برای خیلی از سامانه‌ها کاملاً ضروری است؛ بنابراین عدم دسترسی و به‌خاطرآوردن آن می‌تواند مشکلات زیادی را برای کاربران اینترنت فراهم کند. البته اگر با مشکل فراموشی رمز جیمیل مواجه شدید، اصلاً نگران نباشید. زیرا چندین روش نسبتاً ساده برای بازیابی رمز جیمیل وجود دارد که در ادامه به آموزش آن‌ها خواهیم پرداخت.

 

بازیابی رمز جیمیل بوسیله شماره‌تلفن

بازیابی رمز جیمیل با استفاده از شماره‌تلفن همراه یکی از ساده‌ترین راه‌های بازیابی پسورد جیمیل است و توسط اجرای آن می‌توانید رمز عبور خود را تغییر داده و با رمز جدید وارد جیمیل خود شوید. اما توجه داشته باشید که برای استفاده از این روش لازم است که در زمان ساخت اکانت جیمیل، شماره‌تلفن همراه خود را ثبت کرده باشید. در غیر این صورت این راه برای شما جوابگو نخواهد بود. برای بازیابی رمز جیمیل از طریق شماره‌تلفن ، ممکن است با دو مدل از مراحل مواجه شوید که در ادامه به آن‌ها پرداخته‌ایم.

از طریق ورود آدرس جیمیل خود می‌توانید طبق مراحل زیر پیش بروید

۱ در آدرس بار مرورگر خود آدرس www.gmail.com را وارد کرده و اینتر کنید. یا در صفحه اصلی مرورگر گوگل از بالای صفحه سمت چپ، گزینه Gmail  را انتخاب نمایید. 

بازیابی رمز جیمیل با تلفن
بازیابی پسورد جیمیل با تلفن

۲ آدرس جیمیل خود را در کادر مربوطه وارد کرده، سپس گزینه « گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟ » یا « Forget Password » را انتخاب نمایید.

مراحل بازیابی رمز جیمیل با تلفن
مراحل بازیابی پسورد جیمیل با تلفن

۳ از شما درخواست می‌شود تا آخرین رمز عبوری که به یاد دارید یا قسمتی از آن را وارد کنید. سپس « Next » یا همان « بعدی » را انتخاب نمایید. 

بازیابی رمز جیمیل از طریق تلفن

۴ در صفحه‌ای که باز می شود، دو گزینه به شما پیشنهاد می‌شود:

Send Text Massage: که به دریافت کد بازیابی از طریق ارسال پیامک اشاره دارد. 

Get a Call: که برای دریافت کد بازیابی از طریق تماس تلفنی از سوی گوگل می‌باشد. 

بازیابی پسورد جیمیل از طریق تلفن

بسته به صلاحدید خود یکی از گزینه‌های مذکور را انتخاب نمایید. 

۵ در اس‌ام‌اسی که برای شما ارسال می‌شود یا در تماس تلفنی از سوی گوگل، کد عددی به شما اعلام خواهد شد که باید آن را در کادر مربوطه وارد نمایید. دقت داشته باشید که این کد را تنها به‌صورت عددی وارد کنید.

بازیابی رمز جیمیل با شماره تلفن

۶ درصورتی‌که کد را به‌درستی وارد کرده باشید، صفحه تغییر رمز عبور برای شما باز می‌شود. در این صفحه از شما خواسته شده که رمز عبور جدیدی برای جیمیل خود انتخاب کرده و با آن وارد اینباکس خود شوید. توجه داشته باشید که در این مرحله، اجازه استفاده از رمز عبور قبلی خود (در صورت به یادآوردن یا حدس صحیح) را ندارید.

از طریق واردکردن شماره‌تلفن، طبق مراحل زیر پیش بروید

۱ در آدرس بار مرورگر خود آدرس www.gmail.com را وارد کرده و اینتر کنید. یا در صفحه اصلی مرورگر گوگل از بالای صفحه سمت چپ، گزینه Gmail  را انتخاب نمایید. 

۲ شماره‌تلفن همراه خود که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را در کادر مربوطه وارد کرده، سپس گزینه « گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟ » یا « Forget Password » را انتخاب نمایید.

۳ در صفحه‌نمایش داده شده، نام و نام خانوادگی خود را به زبان انگلیسی وارد نمایید.

۴ گزینه Send را انتخاب نمایید و منتظر باشید تا یک کد در تلفن همراه خود پیامکی حاوی یک کد دریافت نمایید. 

حل مشکل فراموشی رمز جیمیل با تلفن

  ۵ کد دریافتی را در کادر مربوطه وارد کنید و خواهید دید که Gmail همه اکانت های متصل به شماره‌تلفن همراه شما را لیست خواهد کرد. حال به‌راحتی می‌توانید وارد حساب خود شوید. 

 

بازیابی رمز جیمیل با گوشی

Get a prompt on your “Smartphone” and tap Yes to sign in

یا روش بازیابی رمز جیمیل با گوشی زمانی قابل اجراست که اکانت گوگل شما در گوشی موبایلتان فعال باشد. در صورت فراموشی رمز جیمیل و تمایل به بازیابی از این روش طبق مراحل زیر پیش بروید:

۱ در آدرس بار مرورگر خود آدرس www.gmail.com را وارد کرده و اینتر کنید. یا در صفحه اصلی مرورگر گوگل از بالای صفحه سمت چپ، گزینه Gmail  را انتخاب نمایید. 

۲ شماره‌تلفن همراه خود که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را در کادر مربوطه وارد کرده، سپس گزینه « گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟ » یا « Forget Password » را انتخاب نمایید.

۳ در صفحه جدیدی که برای شما باز شده گفته شده که اعلانی به تلفن همراهی که شماره آن را وارد کردید، ارسال شده. د تلفن همراه خود ابتدا Yes را انتخاب کرده و سپس عدد ارسال شده (در این عکس 17) را انتخاب نمایید. 

بازیابی رمز جیمیل با گوشی

۴ در این مرحله شما به سیستم وارد شده‌اید و با صفحه‌ای با این مضمون موجه خواهید شد. همان‌طور که می‌بینید از شما خواسته شده تا در صورت تمایل نشانی خانه، ایمیل بازیابی یا شماره‌تلفن بازیابی جدیدی را به اکانت بیفزایید. لازم به ذکر است که با این اقدامات، در صورت فراموشی مجدد رمز عبورتان، گزینه‌های پیش روی شما برای بازیابی رمز عبور جیمیل بیشتر خواهد بود. بااین‌حال در صورت عدم تمایل به انجام این کار، گزینه « اکنون نه » را انتخاب نموده و وارد اینباکس جیمیل خود شوید.  

بازیابی پسورد جیمیل با گوشی

بازیابی رمز جیمیل از طریق تأیید دومرحله‌ای گوگل و بدون شماره‌تلفن

اگر تأیید دومرحله‌ای اکانت گوگل خود را با استفاده از Google Authenticator فعال کرده‌اید می‌توانید از این روش استفاده کنید. برای انجام این کار، برنامه Google Authenticator را روی گوشی خود بازکرده و کد ۶ رقمی را وارد نمایید، سپس  Next را انتخاب کنید. چنانچه تأیید دومرحله‌ای را فعال نکرده باشید این گزینه برای شما ظاهر نشده و باید Try a different question را انتخاب نمایید. 

 

بازیابی رمز جیمیل با تایید دو مرحله ای گوگل

 

بازیابی رمز جیمیل با سؤال امنیتی و تاریخ ساخت

••• روش بازیابی پسورد جیمیل با سؤال امنیتی به این صورت است که وقتی شما اکانت گوگل یا جیمیل می‌سازید از شما درخواست می‌شود یک سؤال امنیتی به‌منظور بازیابی رمز عبور در آینده، انتخاب نمایید. شما باید به این سؤال جواب بدهید و اگر جواب این سؤال را به یاد دارید می‌توانید برای بازیابی رمز عبور جیمیل خود از این روش استفاده کنید. برای استفاده از این روش، طبق مراحل زیر پیش بروید: 

۱ در آدرس بار مرورگر خود آدرس www.gmail.com را وارد کرده و اینتر کنید. یا در صفحه اصلی مرورگر گوگل از بالای صفحه سمت چپ، گزینه Gmail  را انتخاب نمایید. 

۲ آدرس جیمیل خود را در کادر مربوطه وارد کرده، سپس گزینه « گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟ » یا « Forget Password » را انتخاب نمایید.

۳ از شما درخواست می‌شود تا آخرین رمز عبوری که به یاد دارید یا قسمتی از آن را وارد کنید. با انتخاب گزینه Try a different question به دفعات لازم به گزینه Answer The Security question you added to your account برسید.

۴ حال در جواب سؤال پرسیده شده، پاسخی را در زمان ثبت‌نام داده بودید را وارد نمایید. 

••• برای استفاده از روش بازیابی رمز جیمیل از طریق تاریخ ساخت اکانت، باید سال و ماه میلادی دقیق ساخت اکانت خود را به یاد داشته باشید. در این صورت طبق مراحل اول تا سوم روش قبل ( بازیابی رمز جیمیل از طریق سؤال امنیتی ) پیش رفته و پس از انتخاب گزینه Try a different question به سؤال When did you create this Google Account? برسید. 

در این مرحله باید سال و ماه دقیق ساخت حساب کاربری ایمیل خود را در قالب میلادی وارد نمایید. دقت داشته باشید که در صورت عدم انجام صحیح این کار، امکان تغییر رمز عبور خود را نخواهید داشت. پس از واردکردن سال و ماه دقیق میلادی ساخت اکانت خود، « Next » یا همان «بعدی» را انتخاب کنید. پس از آن به صفحه تغییر رمز عبور ورود هدایت خواهید شد و می‌توانید رمز عبوری جدید را برای جیمیل خود انتخاب نمایید. لازم به ذکر است که اجازه دارید از رمز عبور قبلی خود استفاده کنید و باید رمز عبور جدیدی را انتخاب کنید. 

منبع : بازیابی رمز جیمیل