چهارشنبه ۲۶ دی ۰۳

سن ثبت نام کلاس اول

 با توجه به این که دانش آموز باید از نظر عقلی، جسمی و فکری به بلوغ لازم برای تحصیل برسد، حداقل سن ۶ سال تمام برای ورود به کلاس اول در نظر گرفته شده است. در همین راستا، بسیاری از والدین با این سوال مواجه هستند که متولدین 96 چه سالی میرن کلاس اول. در این رابطه باید بگوییم که متولدین سال ۱۳۹۶ اگر نیمه اولی باشند، سال ۱۴۰۲ و اگر نیمه دومی باشند، باید سال ۱۴۰۳ جهت ثبت نام در پایه اول ابتدایی اقدام کنند.

از آن جایی که ثبت نام دانش آموزان کلاس اولی در مدارس محدودیت سنی دارد و از یک بازه سنی به بعد امکان نام نویسی وجود ندارد، والدین باید به سن ثبت نام کلاس اول توجه ویژه داشته باشند. زیرا در صورتی که سن دانش آموز از سن مجاز برای ثبت نام در پایه اول ابتدایی بیش تر شود، دیگر امکان ثبت نام او در مدارس عادی وجود نخواهد داشت. سن مورد نیاز برای ورود به پایه اول در مدارس ایران، ۶ سال تمام در نظر گرفته شده است. بنابراین اگر با این سوال رو به رو هستید متولدین 97 چه سال میرن کلاس اول، باید کم کم آماده شوید. زیرا اگر فرزند شما متولد نیمه اول سال ۹۷ باشد، باید ثبت نام آن را برای سال تحصیلی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴ انجام دهید. با توجه به اهمیت سن دانش آموزان برای ورود به کلاس اول، در این مقاله سن قانونی ثبت نام در این پایه و نکات تغییر سن ثبت نام کلاس اول را به صورت کامل توضیح می دهیم.



سن ثبت نام کلاس اول ۱۴۰۳

طبق اطلاع رسانی های وزارت آموزش و پرورش، نام نویسی دانش آموزان پایه اول ابتدایی برای سال تحصیلی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴، از ۱۹ اردیبهشت ماه 1403 آغاز می شود. به این ترتیب، والدین باید اطلاعات کاملی در رابطه با سن قانونی دانش آموزان برای ورود به کلاس اول داشته و در صورتی که فرزندشان به این سن رسیده، نام نویسی او را برای ورود به پایه اول انجام دهند. طبق اعلام آموزش و پرورش، سن ثبت نام کلاس اول ۱۴۰۳ نسبت به سال های گذشته تغییر نداشته و همان ۶ سال تمام است. بر این اساس، متولدین ۲ مهر ماه ۹۶ تا ۱ مهر ماه ۹۷، می توانند برای ورود به پایه اول در سال تحصیلی جاری، ثبت نام کنند. والدینی که تاریخ تولید فرزندشان در این بازه زمانی قرار داشته و سن ۶ سال تمام دارند، باید خود را برای ثبت نام آن ها در پایه اول، آماده کنند. پس اگر می خواهید بدانید متولدین 96 چه سالی میرن کلاس اول، باید بگوییم که امسال وقت آن است.

سن ثبت نام کلاس اول

سن مجاز و قانونی ورود به مدرسه برای والدین اهمیت زیادی دارد. زیرا این سن دارای محدودیت بوده و در صورت بیش تر شدن سن دانش آموز از بازه اعلام شده، دیگر امکان ثبت نام او وجود نخواهد داشت. طبق اطلاع رسانی های وزارت آموزش و پرورش، دانش آموزان در مناطق شهری تا سن ۸ سالگی و در روستاها تا سن ۱۰ سالگی برای ثبت نام در کلاس اول مجاز هستند. در صورتی که سن آن ها از بازه مجاز سن ثبت نام کلاس اول عبور کند، دیگر امکان نام نویسی در مدارس معمولی را نخواهند داشت. از این رو والدین باید به سن قانونی مجاز برای ثبت نام در پایه اول ابتدایی توجه داشته و در صورتی که فرزندان شان به این سن یعنی ۶ سال تمام رسیده باشد، جهت ثبت نام او اقدام نمایند. در حال حاضر، والدین می توانند با مراجعه به سایت مای مدیو و به صورت غیر حضوری، پیش ثبت نام دانش آموز خود برای ورود به کلاس اول را انجام دهند.

 

 

بیشتر بخوانید: کارنامه امتحان نهایی ۱۴۰۳

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

تغییر سن ثبت نام کلاس اول

مطابق قوانین و دستور العمل های وزارت آموزش و پرورش، هیچ تغییری در سن ورود به کلاس اول انجام نگرفته و سن مجاز مشابه سال های گذشته، همان ۶ سال تمام می باشد. بنابراین والدینی که می پرسند متولدین 97 چه سالی میرن کلاس اول، باید خود را برای ثبت نام فرزندشان آماده کنند. زیرا متولدین نیمه اول سال ۱۳۹۷، امسال به سن ۶ سال تمام رسیده و باید برای سال تحصیلی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴، در پایه اول ابتدایی ثبت نام کنند. از آن جایی هم که سن مجاز و قانونی ثبت نام کلاس اول ابتدایی ها با بررسی های فراوان جسمی و روانشانی دانش آموزان محاسبه شده، احتمال تغییر آن بسیار پایین است. زیرا برای چندین سال، ورود دانش آموزان به پایه اول مدارس ایران با سن ۶ سال تمامی انجام می گیرد. به همین خاطر، احتمال تغییر سن ثبت نام کلاس اول دانش آموزان در آینده هم بسیار پایین خواهد بود.

تغییر سن ثبت نام کلاس اول

 

 

بیشتر بخوانید: سامانه هوشمند سرویس مدارس تهران

سن ثبت نام نیمه دومی ها برای کلاس اول

مطابق قوانین وزارت آموزش و پرورش، سن لازم برای ورود به کلاس اول چه برای نیمه اولی ها و چه برای نیمه دومی ها، ۶ سال تمام می باشد. در همین راستا، متولدین نیمه اول ۱۳۹۶ سال گذشته به سن ۶ سال تمام رسیده و وارد کلاس اول شدند. اما متولدین نیمه دوم ۹۶، امسال به ۶ سال تمام رسیده و می توانند برای سال تحصیلی 1403 – 1404 جهت ورود به پایه اول ابتدایی، ثبت نام کنند. ضمن این که متولدین نیمه دوم ۹۷، سن ثبت نام کلاس اول ۱۴۰۳ را ندارند. بنابراین این گروه ها باید یک سال دیگر منتظر مانده و برای سال تحصیلی ۱۴۰۴ – ۱۴۰۵، در پایه اول دبستان نام نویسی کنند.

 

بیشتر بخوانید: دریافت کارنامه دانش آموزان

متولدین 96 چه سالی میرن کلاس اول

با توجه به این که سن قانونی ورود به کلاس اول به وضوح از سوی آموزش و پرورش اعلام شده، والدین به راحتی می توانند سن ورود فرزند خود به کلاس اول را محاسبه کنند. با این حال، باز هم برخی والدین با این سوال مواجه هستند که متولدین 96 چه سالی میرن کلاس اول. در این رابطه باید بگوییم که متولدین نیمه اول ۱۳۹۶، سال قبل به سن ۶ سال تمام رسیده و وارد کلاس اول شدند. اما متولدین نیمه دوم ۹۶، امسال سن ۶ سال را کامل کرده و باید برای سال تحصیلی ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴ در پایه اول ثبت نام نمایند. بنابراین اگر فرزند شما متولد نیمه دوم یعنی پاییز و زمستان سال ۱۳۹۶ باشد، سن ثبت نام کلاس اول را به دست آورده است. بنابراین وقت آن رسیده که فرایندهای لازم برای پیش ثبت نام و ثبت نام نهایی او در مدارس برای ورود به پایه اول ابتدایی را انجام دهید.

متولدین 96 چه سالی به مدرسه میرن

 

بیشتر بخوانید: ثبت نام المپیاد دانش آموزی

متولدین 97 چه سالی میرن کلاس اول

متولدین سال ۱۳۹۷ هم با رسیدن به سن ۶ سال تمام، می توانند جهت ورود به پایه اول ابتدایی ثبت نام کنند. اما برای پاسخ دقیق به این سوال که متولدین 97 چه سالی میرن کلاس اول، باید شرایط را برای متولدین نیمه اول و نیمه دوم به صورت جداگانه بررسی کرد. در این مورد باید بگوییم که متولدین نیمه اول سال ۱۳۹۷ یعنی بهار و تابستان، امسال به سن ۶ سال تمام می رسند. بنابراین از ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ می توانند برای ورود به پایه اول در سال تحصیلی 1403 – 1404 ثبت نام  کنند. اما متولدین نیمه دوم ۹۷ یعنی از ۲ مهر تا پایان زمستان این سال، هنوز به ۶ سال تمام نرسیده و شرایط ثبت نام در سال اول را ندارند. با توجه به عدم تغییر سن ثبت نام کلاس اول ، متولدین نیمه دوم سال 97 باید یک سال صبر کرده و در سال تحصیلی ۱۴۰۴ – ۱۴۰۵، برای ورود به کلاس اول ثبت نام کنند.

منبع : سن ثبت نام کلاس اول

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.