چهارشنبه ۲۶ دی ۰۳

vadana

همانطور که می دانید این روزها کشور با بیماری کرونا درگیر است و بسیاری از برنامه های آموزشی در دانشگاه های کشور تغییر کرده و بصورت مجازی برگزار می شود. البته پیش از این نیز سامانه های مختلفی برای انجام امور دانشجویان به صورت اینترنتی توسط دانشگاه های مختلف کشور ایجاد شده بود. سامانه هایی نظیر آموزشیار و سامانه هم آوا از این دست هستند. اما با بروز این بیماری نیاز به سامانه هایی برای برگزاری کلاس ها به صورت غیرحضوری بیش از پیش حس شد و از این رو ، دانشگاه آزاد که مرکز اصلی دانشگاه های غیردولتی در ایران است و تعداد بسیار زیادی از دانشجویان کل کشور را شامل می شود، سامانه های اینترنتی مجزایی برای آموزش مجازی و برگزاری کلاس ها و آزمون های خود بصورت اینترنتی ایجاد کرده است.
در ابتدای اوج گیری کرونا در کشور، دانشگاه آزاد با استفاده از سامانه LMS یا آموزش مجازی خود ، بسیاری از کلاس های خود را در کشور برگزار کرد. اما این روزها سامانه وادانا به نشانی https://vadamap.iauec.ac.ir جایگزین سامانه LMS شده است.
با توجه به اهمیت این موضوع ، در این مقاله سعی شده است بصورت تصویری و بسیار آسان ، شما را با سایت وادانا دانشگاه آزاد و نحوه ورود به سامانه وادانا آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید: سامانه ثنا



معرفی سامانه وادانا دانشگاه آزاد vadana

همانطور که گفتیم ، سامانه وادانا به این دلیل طراحی شد که سیستم آموزش مجازی LMS دانشگاه آزاد دچار برخی مشکلات و نقص ها بود. در سایت وادانا ، شما به راحتی می توانید استان و شهر محل تحصیل خود را انتخاب کرده و آموزش های مجازی مربوط به دانشگاه خود را مشاهده نمایید.
در سامانه وادانا vadana ، این امکان برای همه دانشجویان دانشگاه آزاد فراهم شده است تا بتوانند در هر زمان و مکانی ، آموزش های مربوط به رشته تحصیلی خود را بصورت آنلاین و مجازی دریافت کنند.
فراموش نکنید که ورود به سامانه وادانا دانشگاه آزاد ، پیش نیازهایی لازم دارد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: سامانه همگام و سامانه گلستان فرهنگیان

 

نحوه ورود به سامانه وادانا vadamap.iauec.ac.ir

برای ورود به سامانه وادانا دو راه پیش رو دارید.
1- استفاده از موتور جستجوی گوگل و تایپ کردن " سامانه وادانا ". توجه داشته باشید که حتما وارد سایت اصلی وادانا شوید چرا که سایت های مشابه زیادی در این خصوص طراحی شده است.
2- ورود مستقیم به سایت وادانا به آدرس https://vadamap.iauec.ac.ir

از هر کدام از روش های فوق که وارد سامانه وادانا شوید ، در هنگام ورود ، تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد:

ورود به سامانه وادانا

در نقشه ای که پیش روی شماست ، همه استان های کشور مشاهده می شوند و قابل کلیک هستند. روی استان محل تحصیل خود کلیک کرده و واحد دانشگاه آزاد مربوط به خود را انتخاب کنید:

نحوه ورود به سامانه وادانا

در اینجا ، ما برای نمونه استان مازندران را انتخاب کرده ایم و واحد های این استان به نمایش در آمده اند. با کلیک بر روی یکی از آنها (مثلا چالوس) ، وارد سامانه وادانا چالوس می شویم:

ورود به سایت وادانا

اکنون باید نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید. توجه داشته باشید که نام کاربری سامانه وادانا به شکل زیر تعریف شده است:
۱ برای دانشجویان قدیمی:
نام کاربری همان شماره دانشجویی (بدون کد واحد) و رمز عبور کد ملی آنهاست.

۲ برای دانشجویان جدید:
نام کاربری همان شماره دانشجویی 14 رقمی سایت آموزشیار است. رمز عبور افراد هم کد ملی آنهاست.

مقاله پیشنهادی: سامانه دان

 

استفاده از سامانه وادانا vadana

پس از وارد شدن به سایت وادانا  vadana ، نوبت به آن رسیده است که نحوه استفاده از سامانه وادانا را آموزش ببینیم. بعد از ورود موفق به سامانه ، با صفحه زیر مواجه می شویم:

اکنون می توانید با انتخاب کلاس و پیوستن به کلاس مورد نظر ، آموزش های لازم را در این خصوص دریافت کنید.

 

مزایای سامانه وادانا

اگر بخواهیم بصورت تیتروار ، مزایای سامانه وادانا را نسبت به سیستم LMS  ذکر کنیم باید به مواردی مثل سرعت بالاتر ، امنیت بالا ، سازگاری با مرورگرهای اینترنتی و گوشی موبایل ، سهولت استفاده ، بازیابی رمز عبور توسط کاربران ، تفکیک واحدها بصورت شهری و استانی و ... اشاره کرد. همچنین باید توجه داشت که استفاده صحیح از این سامانه ، به بهبود وضعیت آموزش مجازی در کشور و در نتیجه تربیت نیروی کار ماهر تر خواهد انجامید. به همین علت است که بیماری کرونا ، در کنار همه مشکلاتش ، توانست روزنه های جدیدی در صنعت آموزش مجازی کشور ایجاد کند.

همچنین لازم به ذکر است که سامانه وادانا به راحتی از طریق مرورگرهای گوشی موبایل نیز در دسترس است و نیاز نیست حتما از طریق لپ تاپ یا کامپیوتر ، وارد سامانه شوید.

 

مشکلات ورود به سامانه وادانا

در ادامه به برخی مشکلات ورود به سامانه وادانا می پردازیم:

۱- خطای ورود به سامانه وادانا

اگر در هنگام ورود دانشجویان جدید ، سایت وادانا با خطا مواجه شد سه رقم اول که کد واحد می باشد را حذف کنید و مجددا تلاش کنید.

۲- فراموش کردن رمز عبور سایت وادانا

این امکان برای شما فراهم شده است که با ورود به لینک زیر ، از روش های بازیابی رمز عبور وادانا استفاده نمایید:

http://vadana43.iauec.ac.ir/login/forgot_password.php

ابتدا نام کاربری خود را وارد کرده و سپس روش های بازیابی رمز عبور به شما نشان داده خواهد شد.

۳- خطای مرورگر در ورود به سامانه وادانا

اگر از مرورگرهای قدیمی استفاده کنید با خطاهای مختلفی مواجه می شوید. بنابراین پیشنهاد می شود از جدیدترین مرورگرهای فایرفاکس یا کروم استفاده نمایید.

۴- مشکل کند بودن سایت وادانا

این مشکل زمانی بروز می کند که تعداد زیادی از دانشجویان بطور همزمان در حال استفاده از سایت هستند. بنابراین بهتر است در زمان خلوت تری به سامانه وادانا مراجعه نمایید. در صورت بروز مشکل می توانید مقاله باز نشدن سایت با اینترنت گوشی را مطالعه نمایید.

 

در پایان بخوانید: سامانه سیدا و سامانه ناد فنی حرفه ای

نتیجه گیری:

همانطور که مشاهده کردید دانشگاه آزاد جهت سهولت موضوع آموزش مجازی ، سامانه وادانا را جایگزین سامانه LMS کرده است. در این مطلب همه موارد مربوط به وادانا از جمله نحوه ورود به سایت وادانا ، مشکلات ورود به وادانا و نحوه استفاده از سایت وادانا بطور کامل مرور شده است.

 

سوالات متداول

 

1- سامانه آموزش مجازی LMS با سامانه وادانا دانشگاه آزاد چه تفاوتی دارد؟

سامانه وادانه در راستای رفع مشکلات و نقص های سامانه LMS طراحی و ایجاد شده است.

2- نحوه ورود به سامانه وادانا دانشگاه آزاد چگونه است؟

از طریق آدرس vadamap.iauec.ac.ir و همچنین جستجو در گوگل می توانید وارد سایت وادانا دانشگاه آزاد شوید.

3- مزایای سامانه وادانا نسبت به سایر سامانه های آموزش مجازی چیست ؟

سرعت بالا ، سهولت در استفاده ، تفکیک هر مرکز و استان و سادگی در ورود به سامانه از مهم ترین مزایای سامانه وادانا هستند.

4- نام کاربری و رمز عبور سامانه وادانا را چگونه بدست آوریم؟

همانطور که در مقاله ذکر شده است دانشجویان از طریق کد 14 رقمی آموزشیار خود می تاونند وارد سامانه شوند. کد ملی افراد هم رمز عبور آنهاست.

منبع : vadana

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.