مقدمه
آیا تا بحال عبارت سیم کارت بهره بردار به گوشتان خورده است؟ در سال های اخیر که سامانه همتا راه اندازی شده است ، بسیاری از سوالات و ابهامات در خصوص این سامانه ایجاد شده است. یکی از این سوالات و ابهامات پیامکی با موضوع سیم کارت بهره بردار است. به ویژه اگر گوشی شما مشکوک به جعل شناسه IMEI باشد این پیام ارسال می شود. در این گونه مواقع باید با تعریف سیم کارت بهره بردار ، یکبار برای همیشه این مشکل را رفع کنیم. در این مقاله سعی کرده ایم به زبان ساده ، این مشکل را بررسی کنیم و در داخل سایت همتا ، راه های رفع این مشکل را مرور کنیم.
مقاله پیشنهادی: انتقال مالکیت گوشی با کد دستوری
سیم کارت بهره بردار چیست ؟
به احتمال زیاد در مورد طرح رجیستری شنیده اید و می دانید در حال حاضر فقط و فقط گوشی هایی می توانند از شبکه های مخابراتی کشور استفاده کنند که رجیستری شده اند. رجیستری کردن گوشی ها عامل بسیار موثری در راستای حذف قاچاق، واردات گوشی های بی کیفیت و تقلبی و اتفاقات ناگوار دیگری از این قبیل می باشد که حاکی از هدفمند بودن و همچنین موفقیت آمیز بودن این طرحِ گسترده است. فرایند رجیستر شدن گوشی ها شامل مراحل ساده و قابل فهمی می باشد که مختصراً عبارت اند از: ورود به سامانه همتا، ثبت نام با شماره موبایل، درج شناسه دستگاه و نهایتاً فعالسازی کد رجیستری. با گذر از این مراحل مزایای غیر قابل انکار و بسیار کارآمدی شامل حال افراد می شود، مزایایی که مطمئن شدن از اورجینال بودن دستگاه، بهره مندی از گارانتی های تضمین شده، غیر فعال کردن گوشی های دزدیده شده، غیر فعال کردن گوشی هایی که از تشعشات مضر بر سلامتی برخوردار هستند و شناسایی مزاحم های تلفنی تنها چند موردِ بارز از آن ها به شمار می روند. با رجیستر نکردن گوشی های موبایل نه تنها از مزیت هایی چون موارد گفته شده بی نصیب می مانید بلکه پس از ۳۰ روز منجر به قطع اتصالات مخابراتی گوشی و توقف دائم آن خواهید شد. پس از هر جهتی به این مسئله نگاه کنیم می بینیم که پیروی از این طرح در هر نحو و شکلی به نفع کاربران بوده و امری واجب محسوب می شود. مسئله ای که قطعاً سوالات زیادی را ممکن است در ذهن تان ایجاد کند، نحوه رجیستر کردن گوشی های دو سیم کارته می باشد. آیا برای گوشی های دو سیم کارته رجیستری کردنِ یکی از سیم کارت ها کافی است یا باید هر دو را رجیستری کرد؟ رجیستری کردن دو سیم کارت برای گوشی امکان پذیر است؟ سوالاتی از این قبیل پرسش ها قطعاً برای شما هم پیش آمده و ذهن تان را درگیر کرده اند. برای پاسخ به سوالات مذکور می بایست شما را با سیم کارت بهره بردار آشنا کنیم. سیم کارت بهره بردار عنوانی است که در سامانه همتا برای رجیستری کردن سیم کارت های دوم اختصاص داده شده و از اقدامات ثانویه جهت انتقال مالکیت گوشی می باشد.
در واقع اگر اقدام به انتقال مالکیت و یا رجیستری کردن گوشی دو سیم کارته خود کردید اما برای سیم کارت دوم پیامکی حاوی هشدار برای رجیستری نبودن سیم کارت دوم دریافت نمودید، لازم است حتما سراغ گزینه ی سیم کارت بهره بردار و تعریف آن بروید. با وجود این گزینه دیگر جای هیچ کلک و تقلبی نیست و هیچ کسی نمی تواند طرح رجیستری را دور بزند. حالا که فهمیدید سیم کارت بهره بردار چیست و اساساً به چه منظوری کاربرد دارد، لازم است با نحوه ی تعریف آن در سامانه همتا آشنا شوید.
نحوه تعریف سیم کارت بهره بردار در سامانه همتا
نحوه تعریف سیم کارت بهره بردار در سامانه همتا بر خلاف اهمیت ویژه ای که دارد، شامل مراحل ساده ای است. این مراحل به قدری ساده هستند که اگر در ادامه با آن ها آشنا شوید، می توانید شخصا اقدام تعریف سیم کارت بهره بردار کنید.
مراحل تعریف سیم کارت بهره بردار
۱در مرحله ی اول از این فرایند ابتدا باید از طریق مرورگر خود وارد سایت همتا شوید و پنل خود را باز کنید. جهت باز کردن پنل در سامانه ی همتا لازم است با وارد کردن شماره موبایل و دریافت کد ورود، مراحل ورودی را پشت سر گذاشته و اصطلاحاً دربِ اتاق خود را در سامانه باز کنید.
۲در قسمت راستِ صفحه یک منو وجود دارد که باید وارد گزینه ای به نام مدیریت دستگاه ها شوید.
۳در مدیریت دستگاه ها مدل گوشی و شماره موبایل رجیستر شده را باید ببینید. در کنار شماره موبایل روی علامت + کلیک کنید.
۴با کلیک روی + کادری در میانه باز خواهد شد که دارای اطلاعاتی از شماره موبایل و مدل گوشی است. پس از بررسی اطلاعات و درستی آن ها باید دکمه ی تایید را زده و کادر را ببندید.
۵و در مرحله ی آخر بعد از تایید نهایی اگر پیام تکمیل فرایند را دیدید یعنی شما موفق به تعریف سیم کارت بهره بردار شده اید.
با انجام مراحل فوق دیگر نباید نگران پیامک هشدار باشید و می توانید با خیالی راحت از خدمات شبکه ای گوشی خود استفاده کنید. البته نا گفته نماند چند نکته ی مهم و حائز اهمیت دیگری هم هستند که بد نیست در این زمینه بدانید، نکاتی که در تیتر بعدی اطلاعات جامعی از آن ها آورده ایم تا متقاضیان را به نحو احسن و به طور کال هدایت کنیم.
نکات مربوط به تعریف سیم کارت بهره بردار
همان طور که گفتیم در مورد تعریف سیم کارت بهره بردار چند نکته ی مختلف وجود دارد که می بایست حتما به آن ها اشاره کنیم تا با توجه به تمام مسائل و جوانبِ موجود، بهترین اقدام ممکن را انجام دهید. این نکات شامل موارد زیر می شوند:
۱تنها برای موبایلی می توان اقدام به تعریف سیم کارت بهره بردار کرد که اصالت آن از سوی سامانه ی همتا تایید شده باشد. در غیر این صورت شما قادر به انجام این کار نخواهید بود.
۲تعریف سیم کارت بهره بردار فرایندی است که مستلزم پرداخت هیچ هزینه ای نمی باشد و شما می توانید تمام مراحلی را که در تیتر قبلی گفتیم، بدون پرداخت هیچ هزینه ای انجام دهید.
۳نکته ی مهمی که پیش از این هم به آن اشاره شده، مهلت ۳۰ روزه پس از دریافت پیامک هشدار از سوی سامانه همتا است. به عبارتی دیگر اگر چنین پیامکی دریافت کرده و آن را نادیده بگیرید باید منتظر عواقب جبران ناپذیری باشید، عواقبی که تنها با عمل به چند اقدامِ ساده قابل پیشگیری هستند.
۴و به عنوان نکته ی آخر لازم است بگوییم برای انجام هر اقدامی ابتدا باید اطلاعات مربوط به آن را کسب کنید و گام های خود را آگاهانه بردارید؛ تعریف سیم کارت بهره بردار نیز از این قائده مستثناء نیست و شما زمانی در راستای آن موفق خواهید شده که با گام هایی آگاهانه اقدام کنید.
نتیجه گیری:
دیدیم که تعریف سیم کارت بهره بردار نه تنها فرایند پیچیده ای نیست بلکه به سادگی و در کم ترین زمان اتفاق می افتد؛ بنابراین به تعویق انداختن آن اصلاً جایز نیست، به نحوی که اگر با پیامک هشدار قطعی از سوی همتا برای سیم کارت دوم خود مواجه شدید، باید در اولین فرصت اقدامات لازم را انجام دهید.
منبع : سیم کارت بهره بردار
- ۷۴۷ بازديد
- ۰ ۰
- ۱ نظر
تغییر محل ذخیره واتساپ به کارت حافظه SD
محل ذخیره پیش فرض برای پرونده های رسانه ای واتساپ مانند عکس ، فیلم ، فایل های صوتی و غیره حافظه داخلی است. اگر تلفن شما از فضای ذخیره سازی داخلی کمی برخوردار باشد ، با مشکل کمبود فضا مواجه خواهید شد . اگرچه تلفن های مدرن اندرویدی دارای فضای ذخیره سازی داخلی کافی می باشند ، ولی در صورت دریافت پیام های رسانه ای واتساپ بسیار زیاد ممکن است کافی نباشد. با این حال ، اگر کارت SD خارجی دارید ، می توانید آنها را به آنجا منتقل کنید و فضای خالی را برای برنامه های دیگر بگذارید. در ادامه با نحوه تغییر محل ذخیره واتساپ با ما همراه باشید.
خود واتس اپ به شما اجازه نمی دهد مکان ذخیره پیش فرض را انتخاب کنید. بیشتر برنامه های Android فقط برای استفاده از حافظه داخلی طراحی شده اند و WhatsApp نیز همینگونه است. بنابراین برای استفاده از کارت SD خارجی به عنوان محل ذخیره سازی فایل های واتساپ ، تلفن شما باید روت شده باشد. شما می توانید این کار را بدون روت انجام دهید اما برای این کار تلفن شما باید دارای نسخه اندرویدی پایین تر از ۴.۴ باشد.
بیایید ابتدا ببینیم که چگونه این کار را در دستگاه های روت شده انجام دهیم. روش های مختلفی وجود دارد که برای دستگاه های روت شده کار می کنند.